Söndag 7/2

07 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du övertyga en familjemedlem att bli lite mer lik dig och våga vara äventyrlig. Hen är en väldigt försiktig person och tycker att det är svårt att utmana sig själv. Kvällen handlar om ett ekonomiskt dilemma.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir väldigt rofylld. Du unnar dig att inte göra så mycket alls. För Oxen kan det ultimata lyxen vara att bara få ta det lugnt, stanna hemma och njuta. Du får en oväntad information av en är något som du kan antingen kan välja att dela eller hålla för dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir kanske inte så som du hoppats men det bli ändå en bra dag där du kan fokusera på dig själv och på dina behov. Du behöver få ta hand om dig själv och skämma bort dig lite, Under dagen får du ett samtal som förbryllar.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera att du inte kan avvärja kaos idag. Du ser att det är i antågande och du gör ditt bästa för att undvika det men det blir inte som du tänkt dig. Egentligen är det bästa du kan göra att låta allt skölja över dig så att du får möjlighet att reda ut problemet så fort som möjligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen försöker du dig på något som du inte testat tidigare. Det kan vara att utmana dig själv inom vissa sociala områden. Att testa på något som du har fördomar emot eller att våga tänja på vissa etiska gränser. För dig är det viktigt att kunna växa och det gör du idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du väljer vad du vill göra idag, det kan vara aktivitet eller vila lite beroende på dagsformen. För dig är det viktigaste den här söndagen att du ägnar den åt något som du vill göra, inte åt något som du förväntas att göra.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska konfliktfylld söndag. Det handlar om känslor som bubblat under ytan en tid och som bubblar över den här dagen. Du har hållit så mycket inom dig den senaste tiden att det inte är konstigt att allt exploderar.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om dina val och om hur du ser på framtiden. Det kan verka enkelt men i själva verket så har du många saker som du vill ställa mot varandra innan du fattar ett beslut. Du brukar inte vara så här eftertänksam men just de här valen betyder så mycket för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska lat idag och det är du medvetet. Du tycker att du förtjänar en dags vila utan att någon annan klagar eller lägger sig i. För dig handlar livet till lika stor del om aktivitet som frånvaron av aktivitet. Du njuter verkligen av att inte göra någonting.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att försöka motivera en person som inte alls är på humör för att bli motiverad. Till en början går det trögt och du möter på mothugg, men allt eftersom du peppar och uppmuntrar den här personen så tinar hen upp och blir riktigt taggad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn söndag där du gör några småprojekt i hemmet. För dig handlar den här dagen om självinsikt och om att vila ut. Kvällen verkar kretsa kring mat och kring familjen. Kanske blir det till och med en klassisk söndagsmiddag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte särskilt motiverad idag och det genomsyrar det mesta du tar dig för. Egentligen borde du avboka allt du har inbokat och bara vara den här dagen. Du kan behöva lugnet och tiden att hitta tillbaka till dig själv igen.

Annons