Måndag 8/2

08 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir stressig och väldigt tidig. Du går ifrån dina vanliga rutiner och den här förändringen påverkar dig genom hela dagen. Det var länge sedan du var så här trött en måndag. Under eftermiddagen väntar lite nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en viss skepticism i ditt tecken den här dagen. Till stor del handlar det om att du inte riktigt litar på vad en person säger. Hen är så solig och positiv men du misstänker att hen är en riktigt skvallerbytta och för allt du säger vidare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du förhandla med en person som inte vet vad ordet innebär. Vad som händer är att du får göra alla eftergifter medan hen får precis som hen vill på varje punkt. Du inser att du blivit grundlurad.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag som ger din en unik erfarenhet. Till en början kan det vara en upplevelse som svider en aning, men med lite perspektiv på dagen så kommer du att förstå att det som hänt är det bästa som kunde ske.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen väljer du att hålla tyst fast det kliar i hela dig om att sätta en viss person på plats. Hen har en förmåga att irritera dig enormt mycket, men du vet att just nu så vinner du på att inget säga.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen hugger du in i olika ganska svårorienterade uppgifter och det kan skapa förvirring. Du vill ha ordning och struktur men i det här fallet är kaos det ord som i det närmaste beskriver dina uppgifter. Du måste tänka utanför boxen och du måste vara flexibel.

Vågen 23/9-22/10

Du balanserar på en tunn tråd idag och det finns en risk att du gör bort dig ordentligt om du inte är försiktig med vad du säger. Du har gett ett intryck av att vara betydligt mer påläst i ett ämne än du i verkligheten är. Det här kan ge helt fel intryck på chef.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite förvirrad och vimsig den här måndagen, något som förvånar dina kollegor. Du brukar alltid ha bra koll och vara målinriktad. Men idag fladdrar du från projekt till projekt utan att veta vad det är du håller på med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen har du rätt att känna efter. Du har varit lite upp och ned i hälsan den senaste tiden och det kan hända att du känner dig hängig den här morgonen. Det är viktigt att du lyssnar på din kropp och att du agerar efter de signaler som den ger dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du verkar vara tillbaka i din gamla miljö igen idag och du tycker det är underbart. Det kan vara att du får jobba på jobbet och inte hemma eller att du återupptar en hobby efter en lång tids frånvaro. Det blir en berikande, utmattande och underbar dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om fokus, fokus och ännu mer fokus vilket kan vara jobbigt för den tankspridde Vattumannen. Det finns en stor risk att små fel kan kosta mycket pengar så du måste vara på tårna hela dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du lite svårt att få igång. Du orkar inte riktigt ta tag i nya saker utan du föredrar att ditt liv går lite på tongång. Om du måste börja fatta beslut så känner du en press som du inte orkar med just nu. Kvällen handlar om familjen.

 

Annons