Tisdag 9/2

09 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du återuppta gamla förbindelser. Det kan vara på arbetet eller privat. Nu när du börjar få mer energi så blir det sociala mer viktigt för dig. Under eftermiddagen så finns det goda möjligheter att göra ett fynd.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ovanligt lugn tisdag. Det kan nästan vara så att du blir på gränsen till uttråkad innan dagen är över. Det finns mycket energi och mycket glädje i ditt horoskop just nu, det gäller bara att du kan omvandla den till något positivt på jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en dag full av beslut och det passar dig illa eftersom du just nu har väldigt svårt att bestämma dig både i stort och i smått. Du velar fram och tillbaka vilket kan irritera vissa arbetskamrater som gärna vill skynda på den här processen.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen får du nys om en hemlighet och det kliar i dig att forska vidare, men som situationen ser ut just nu så är det svårt. Ämnet är så pass känsligt att det finns en stor risk att du förolämpar någon bara genom att nämna det du fått veta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har inget tålamod idag och det rimmar illa med att de arbetsuppgifter som du ska lösa under tisdagen kräver noggrannhet och precision. Vad du kan göra är att ta hjälp av en kollega. Ni kanske kan byta arbetsuppgifter i alla fall under delar av dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen bjuder på nyheter av olika slag Det kan handlar om saker som ligger både lång fram och som kan bli verklighet inom de närmaste veckorna. Hur du tar de här nyheterna beror till stor del på vilka förväntningar du har.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen försöker du ignorera något som du borde hålla under uppsikt. Du tror att problemet försvinner om du inte låtsas om det, men verkligheten är tvärtom. Problemet kommer att eskalera om du inte tar tag i det nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket som du borde fundera på idag men du riktar din energi på jobbet istället för att älta privata problem. Just nu orkar du inte tänka på saker som ligger för långt fram i tiden. Du vill vara här och nu istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på överraskande roliga förändringar och flertalet av dem kan påverka dig. Du är på ett strålande humör den här dagen och din charm tar alla med storm. När du är på det här humöret kan inget stoppa dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är bubblande social och ovanligt självsäker just nu. Efter att ha haft ett tufft år i ryggen på så många sätt känns det som om ditt självförtroende och ditt fokus är på topp. Idag imponerar du på en kollega på mer än ett sätt. Hen beundrar inte bara dina talanger hen förtrollas även av din charm.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en ganska svart humor just nu och det kan hända att några av dina kollegor tolkar din cynism som allvarligt menat. Det här kan leda till onödiga missförstånd. För att komma till rätta med problemet bör du vara lite mer lyhörd.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att tänka framåt och om att lösa dilemma redan innan de har eskalerat till ett verkligt problem. Just nu känner du att du mest släcker bränder och det är en känsla som kommer hålla i sig hela veckan

Annons