Onsdag 10/2

10 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar till stor del om att välja mellan saker som kan vara väldigt avgörande inom en snar framtid. Det här är både lätt och svårt på samma gång. Det är lätt eftersom du vet vad ditt slutmål är men det är svårt eftersom det kommer att bli en del saker som du måste prioritera bort.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig för att en chef ska lägga sig i något som hen inte har med att göra, men till din förvåning får du väldigt fria tyglar den här dagen. Det är både positivt och lite konstigt på samma gång. Saken är att din chef har högre tankar om dig än du ger hen kredd för.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen vill du visa hur snabbtänkt du kan vara. Genom att vara både flexibel och fantasifull imponerar du på en kollega som inte alls har samma talanger som du har. Eftermiddagen handlar om att planera framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara snabb när du vill och idag vill du verkligen visa vad du går för. Du är mer motiverad än du varit på väldigt länge. Eftermiddagen bjuder på en hel del roliga upplevelser. Du dras med i serie händelser som i längden kan resultera i något bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har så mycket du vill hinna med den här onsdagen men det finns en risk att det inte kommer att bli som du tänkt dig den. Det är för många andra små problem som drar uppmärksamheten från det projekt som du egentligen borde fokusera på.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en iver att lyckas den här onsdagen. Du vill bevisa både för andra och för dig själv vad det är du är kapabel till. Genom att vara noggrann och inte slarva med förberedelserna kommer du spara tid som du sedan kan lägga på de kreativa bitarna.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om olika moraliska dilemman. Du vet inte hur du ska agera i en viss situation även om du vet vart dina etiska värderingar ligger. Problemet är att av olika anledningar är låst vid vissa normer som du inte kan ändra på.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du analysera en kollegas beteende, men hen förbryllar dig alltid. Det är som om hen kan känna på sig när du nästan har klurat ut hens nästa drag och då gör din kollega något helt oväntat istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig onsdag där du inte riktigt får ut det arbete som du lägger ned i ett projekt. Du inser själv att resultatet är sämre än förväntat men du blir ändå ledsen när en chef påpekar det. Just nu gör Månen dig extra känslig för kritik.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen försöker du resonera med en vän och det går över förväntan. Du trodde att hen skulle göra mer motstånd än hen gör. I övrigt en dag full av överraskning och härliga upplevelser. Det blir en riktigt bra onsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lyssnar på en chef och du inser att hen är helt ute och cyklar. Hen borde veta bättre men tyvärr är den här personen lite för uppfylld av sin egen viktighet att hen missar det uppenbara. Frågan är om du ens har lust att rätta hens uppfattning. Du anser att din chef faller på eget grepp.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen vill du inte visa dina känslor för de är väldigt intensiva. Du skäms nästan lite för att du inte kan hålla dina känslor i schack. Gör inte det, det är just din intensitet som gör dig så unik. Det är rikedomen på känslor som färgar dig som person.

Annons