Torsdag 11/2

11 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om karaktär, något som inte är din starka sida just nu. Du har så mycket som du skulle vilja göra men ditt problem är att du saknar den struktur som du behöver för att få det gjort. Kvällen handlar om en aktiv hobby.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött på att lyssna till ursäkter från en kollega som är mer frånvarande än närvarande. Du vet att hen har både egna hälsoproblem och barn att ta hänsyn till men det hindrar inte att du får problem varje gång hen är hemma. Idag får du en positiv överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen försöker du styra upp ett projekt som just nu bara ligger och flyter och kommer inte framåt. Det här kräver en del logistiska ändringar men du är redo att skapa den typen av rutiner som behövs. För dig är det viktigt att lyckas.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen är du redo att ta tag i problem som rör både ditt privatliv och ditt arbete. Du känner dig mogen att hantera konflikter även om det kan vara lite uppslitande. Solen ger dig den extra energi och vilja som du behöver för att lyckas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du borde inte stressa idag men det gör du ändå. Det handlar om att du är lite missnöjd med hur saker utvecklar sig. Du anser att det finns personer som har ett mindre behov av stöd än du just nu, men ändå är det just de personerna som hela tiden kräver all uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bra på att gapa högt när det är något du brinner för. Just nu är du i startgroparna för ett antal projekt som du vet kommer att bli dina skötebarn och då gäller det att se till att du får de bästa förutsättningarna redan från start.

Vågen 23/9-22/10

Du är sur och tvär just nu. Inget går så som du tänkt dig det och därför blir dagen ganska jobbig. Du har extra svårt att hantera motgångar just nu på grund av Månens placering. Det gör att du ger upp väldigt fort när något blir fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa vem du är. Du kan tycka det är jobbigt att vara allt för öppen. Skorpionen har en hemlig sida som hen helst vill behålla hemlig. Att lyfta på locket till den delen av din personlighet är något som du helst undviker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gör av med alldeles för mycket pengar på ett dumt inköp idag. Det handlar till stor del om att du inte riktigt har den kollen på din ekonomi och på de utgifter som kommer som du borde ha. Om du skulle vara noggrannare när du gör upp en budget så skulle du kunna undvika den här typen av misstag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra torsdag. Du har massor av energi och glädje i hela kroppen. Det finns något, charmigt, ljust och oemotståndligt över dig just nu. Du lockar dina vänner till skratt och du lyckas fånga beundrare utan att ens veta om det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig irriterad på en kollega som inte klarar av sina uppgifter så bra som hen borde kunna. Du vill visa den här personen att allt kommer att flyta på om hen bara anstränger sig lite till. Det är din kollegas stora problem att hen är ganska lat.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen har du en del saker som du måste ta tag i och det går inte att skjuta upp längre hur gärna du än önskar att det var möjligt. Här gäller det att sluta tänka och börja handla istället. Det är enklare om du inte funderar så mycket över de uppgifter du har framför dig utan bara hugger tag i dem.

Annons