Fredag 12/2

12 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du gillar fredagar och särskilt den här fredagen eftersom den är lite mer social än vanligt. Den inleds med en väldigt trött och grinig Vädur, men du tinar upp redan innan jobbet börjar för du träffar på en förtjusande kollega som alltid får dig att le och må bra.

Oxen 20/4-20/5

Det är fredag och du älskar fredagar. Just idag är du mer motiverad än vanligt. Du tycker att det är kul att fixa lite extra fint på jobbet och du gillar den positiva reaktion du får på dina ansträngningar. Kvällen handlar om att vara hemma och mysa med familjen. Ett riktigt fredagsmys väntar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om att avsluta saker infor helgen. Det blir en dag då du knyter ihop säcken på flera projekt. Dagen kan bli lite stressig mot slutet eftersom vissa saker tar längre tid än du tänkt dig. Kvällen bjuder på hemmamys.

Kräftan 21/6-22/7

Du är helt slut efter en lång vecka och det märks på ditt, inte allt för soliga humör. Just nu pendlar du mycket i dina känslor och det gör att du kan byta från glad till sur på ett ögonblick. Månen förstärker den känsliga Kräftans nerver ytterligare och det gör att du reagerar starkt på allt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du ta tag i ett projekt som halkat efter under veckan. Det blir kanske inte så genomtänkt som det du planerat från början, men du hinner klart och det anser du är huvudsaken. Kvällen handlar om en förälskelse.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du har fel, men det hindrar inte dig från att fortsätta i samma riktning. Din största tillgång och din största last är din envishet. Du har svårt att sluta avsett hur hopplöst utsikten att lyckas är. Kvällen handlar om ett vad.

Vågen 23/9-22/10

Du tar sats den här fredagen och det ger resultat. Genom att verkligen visa att vill ha en förändring lyckas du med mer än du tänkt dig och du kan gå hem nöjd för dagen. Kvällen blir riktigt familjär och mysig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du höra något som både kan locka och skrämma lite. Det är ett jobberbjudande som är ut och som verkligen frestar dig. Problemet är att du just nu inte vill riskera det du har för något som du eventuellt kan få.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig undan idag. Du behöver få komma ifrån och bara vara. Det blir en lugn fredag och en ännu lugnare kväll. För dig handlar den här dagen om att komma ikapp mentalt. Du behöver få tiden att fundera igenom vissa aspekter av ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen försöker du hinna med flera uppgifter på samma gång. Jordtecknen är oftast bättre när de får fokusera på en sak i taget, men idag krävs det smultanförmåga från din sida. Förvånansvärt nog hanterar du det här jonglerande av uppgifter galant.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen är veckans sista dag så du börjar slappna av redan efter lunch. Det har delvis varit en rätt så påfrestande vecka så nu behöver du få möjligheten att varva ned. Kvällen bjuder på en hel del roliga upplevelser.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara lite grinig idag. Det har varit en hel del saker som har gått snett och det kommer ta tid att reda ut den här härvan av missförstånd och konsekvenser. Som tur är så har du en ängels tålamod när det kommer till den här typen av uppgifter.

Annons