Lördagen 13/2

13 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är bestämd med vad du vill idag. Du har kompromissat så mycket den här veckan att nu vill du bara få möjligheten att göra något som du väljer utan att behöva fundera över det. Din partner eller vän har en lite annan åsikt i det här fallet.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv men rolig. Du har massor att göra och tiden bara flyger fram. På eftermiddagen inser du att du faktiskt sparat lite tid genom din effektivitet och den lägger du på ett kreativt projekt. Kvällen handlar om hemmamys och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du orkar inte stressa den här lördagen även om du egentligen skulle behöva skynda på. Du blir hellre sen till både avtalade möten och aktiviteter vilket kan orsaka en del irritation men det struntar du i. Kvällen blir väldigt sen men rätt så informativ.

Kräftan 21/6-22/7

Om du är nyförälskad så går antagligen lördagen i kärlekens tecken. Du visar din partner hur mycket hen betyder för dig. Som singel kan all romantik omkring dig väcka nygamla känslor till liv igen. Kanske ångrar du ett val som du gjort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du intresserar dig inte för en väns bekymmer och det gör hen arg. Hen anser att det är din plikt som vän att finnas där, men du har en lite mer avslappnad inställning till er relation. Du anser att ni är mer bekanta än vänner på riktigt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en avslappnad inställning till det mesta den här lördagen. Oavsett hur mycket du har att göra eller hur många saker du lovat så stressar du inte. Ditt motto idag är en sak i taget. Kvällen handlar om romantik, svartsjuka och förälskelse.

Vågen 23/9-22/10

Du älskar alla hjärtans dag med allt vad det innebär. Även om du är singel så firar du den antingen med dina vänner eller med din familj. Nu ligger den här härliga dagen på en söndag som du passar antagligen på att fira lite redan idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att förstå vad en vän säger. I din värd öppnar hen munnen men det kommer inget vettigt ur den. Det är som om du inte kan ta åt dig av den information som du får eftersom den går isär med det du önskar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite trött den här lördagen. Det har varit en bra men ganska utmattande vecka. Om du får som du vill spenderar du den här dagen tillsammans med någon som står dig nära. Du orkar inte ens gå på en middag eller ägna dagen åt en aktivitet. Du vill bara vara hemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir intensiv. Du har lovat bort dig till flera ställen samtidigt och det kan bitvis bli lite stressigt att hinna med. Du är en person som brukar undvika att boka upp helgerna om du inte måste, men idag har du hur mycket som helst som du ska hinna med. Det blir en rolig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera en persons åsikter när det kommer till er relation. Du tycker att hen är helt ute och cyklar och du har inga problem med att tala om det för hen. Under eftermiddagen funderar du på att överraska någon som står dig nära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att din vän förväntar sig lite extra uppmärksamhet av dig men frågan är om du verkligen orkar anstränga dig så mycket som hen vill. Visst tycker du det är mysigt att kunna vara romantisk med någon du tycker om, men din idé om romantik och din partners uppfattning skiljer sig åt.

Annons