Söndag 14/2 Alla Hjärtans Dag

14 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Hela världen andas romantik så du håller dig undan. Väduren är inte mycket för den här typen av kommersiella dagar då det förväntas mycket av en. Du anser att alla hjärtans dag är överskattat och att du hellre överraskar din familj eller partner på en dag då de inte förväntar sig det.

Oxen 20/4-20/5

Konstigt nog blir den här dagen lite stressigare än du tänkt dig. Det är mycket att göra och du hinner inte med allt som du vill få gjort. Trots att du själv tycker att du inte levererat så får du ändå mycket beröm för din insats. Kvällen kan bjuda på en liten överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn och skön dag där du inte gör något alls. Du ägnar dagen åt människor som betyder mycket för dig. Det kan vara din partner, din familj eller nära vänner. På eftermiddagen verkar du fira något eller någon.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om att ta kritik och om att våga visa dina känslor. Du är sårad av en kommentar som en vän fäller och det är viktigt att du inte försöker dölja den känslan utan och du är rak mot din vän. Kvällen blir överraskande trevlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen kan den romantiska sidan av din person få blomma ut till fullo. Antingen kan du uppvakta en person som ständigt är i dina tankar men som du träffar alldeles för sällan eller så överaskar du din partner om du har en. Oavsett hur du spenderar alla hjärtans dag så blir det en dag fylld av värme.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen börjar ganska segt. Du har svårt att komma igång på morgonen och det gör att alla planer halkar efter. Under förmiddagen får du en oväntad nyhet som både gläder dig och chockerar dig en smula.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen går i samma anda som lördagen. Det är kärlek i luften och du låter dig svepas med in i rosenskimret. För dig blir det här en härligt intim och värmande dag som fokuserar på känslor. Kvällen handlar om dig och din vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del att fundera över så det kan hända att du väljer att tillbringa den här romantiska dagen för dig själv. Handen på hjärtat så tycker du inte riktigt om alla hjärtans dag eftersom du anser att den är påtvingad bara för att kunna sälja mer. Kvällen handlar om ett förtroende.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du förväntar dig mycket av alla hjärtans dag, särskilt om du har en partner. Skytten ganska inte är den mest romantiske av zodiakens tecken, men du uppskattar att bli uppvaktad även om ni har varit tillsammans väldigt länge.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du överraskad på ett sätt som du inte trodde var möjligt. En person bestämmer sig plötsligt för att det är dags att avslöja sina känslor för dig. Det här är något som du verkligen inte kunnat räkna ut. Din reaktion beror till stor del på dina känslor gentemot din beundrare. Dagen kan bli väldigt romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt den här söndagen. Du tänkte delta i en aktivitet men bestämmer dig för att hoppa av i sista minuten. Under dagen får du pröva på något som du under normala omständigheter aldrig skulle testat på Du inser vad du missat. Kvällen handlar om familjen och om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på alla förväntningar och krav som hör samman med den här speciella dagen. Oavsett om du är singel eller har en relation så undviker du att trampa i den kommersiella fällan. Din partner kan bli lite besviken på dig. Vad du kan göra är att visa hen din uppskattning utan att köpa presenter.

Annons