Måndag 15/2

15 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en seg inledning på måndagen. Det finns inget riktigt driv i dig just nu och det gör att du inte presterar så bra som du skulle kunna göra. Oroa dig inte, alla har perioder då de är mindre motiverade och februari verkar vara en sådan tid för Väduren.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska skön måndag att se fram emot. Den går fort och du har roligt. Den här dagen får du massor av beröm från ene chef som trycker att du gjort bra ifrån dig. Kvällen handlar om att se över vissa rutiner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du starta upp ett ganska omfattande projekt. Det går inte så bra som du skulle önska. Du har många problem i starten och de följer med genom hela dagen. Du får i alla fall öva på ditt tålamod.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt trött den här måndagen. Det har blivit lite sena kvällar i helgen och det färgar av dig den här morgonen. Under dagen försöker en vän prata med dig om en ganska känslig sak. Du är inte på humör för den här typen av erkännande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen har du svårt att fokuserad. Dina tankar vandra fram och tillbaka men de är sällan koncentrerade på jobbet. Det finns privata saker som du ältar och de tar överhanden över allt annat. En kollega blir arg för att du är så disträ.

Jungfru 23/8-22/9

Du är stark den här måndagen både fysiskt och mentalt. När en arg kollega går till angrepp kan du avvärja stormen med ett leende. Hårda ord rinner av dig som vatten på en gås. Kvällen handlar om att vara hjälpsam.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant måndag som handlar om små och snabba beslut. Som vanligt får du lite ångest när du ska välja, som du är så har du en kollega som kan hjälpa dig. Under eftermiddagen gör du ett spontat inköp av något som du egentligen inte behöver.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en frustration och ilska i ditt tecken den här dagen. Di är så besviken på en släkting men hen bryr sig inte om din reaktion. Problemet med den här personen är att hen oftast agerar efter ett egenintresse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen vill du bevisa att du läst på men sanningen är att det har du inte och det kommer att skina igenom. Du måste inse att det finns inga genvägar till kunskap. Antingen har man pluggat eller så har man det inte.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en innehållsrik och krävande måndag. Samtidigt som du är stressad över allt du ska hinna med så känner du dig ovanligt motiverad. Det blir en härlig och utvecklande förmiddag. Kvällen handlar om en personlig triumf.

Vattumannen 20/1-18/2

Du väljer vad du vill göra, men samtidigt så vill du inte stänga dörrar inför möjligheter som kan dyka upp. Genom att vara flexibel och öppen så lyckas du både prestera för stunden och planera för framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ilsken och frustrerad över att en vän inte lyssnar på dig. Det handlar om så mycket mer än att bara vara där för dig. Du känner att hen inte har något riktigt intresse i vad du går igenom och därför blir nästan lite uttråkad när samtalsämnena skiftar fokus till dig från hen.

Annons