Tisdag 16/2

16 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har tur idag. Det finns en uppgift på jobbet som du slarvat dig igenom men tack var din tur så blir det ändå en fullträff och din chef är imponerad av din duglighet. Kvällen handlar om en hobby som du har haft ett längre uppehåll ifrån.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om fokus. Det är ovanligt mycket att tänka på och du känner att du inte riktigt är mentalt närvarande. Ett tips är listor, om du skriver ned det du ska göra så kommer det vara lättare att konrollera att du hunnit med allt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ett tvivel hos dig den här tisdagen. Du har varit väldigt övertygad om något, men nu har det kommit fram fakta som sätter fart på tvivel. Det är lite jobbigt när dina cirklar rubbas på det här sättet, men det är också en erfarenhet som får dig att växa.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen försöker du övertyga en kollega om att stiga ur sin bekvämlighetszon. Du vill utmana hen att upptäcka nya sidor hos sig själv. Under eftermiddagen får du höra ett väldigt chockerande skvaller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dagen lite som den kommer. Du orkar inte riktigt skynda dig och det gör att du kan bli sen med något som du ska lämna in. Din chef försöker ha förståelse för dig, men under ytan bubblar en irritation på grund av din bristande respekt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga ifrån till en kollega som ständigt kliver dig på tårna. I grund och botten tycke du väldigt mycket om hen och det är därför det här dilemmat blir så jobbigt. Kvällen handlar om fokus på detaljer.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen har du en uppgift som du har svårt att handskas med. Det här är något som brukar ligga på en kollega men hen verkar vara bortrest eller sjuk och då har det hamnat på ditt bord. Du vet inte hur du ska hantera uppgiften på ett bra sätt. Våga be om hjälp.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite försiktig när du närmar dig en person som har taggarna utåt idag. Du vet att hen har bekymmer och därför så agerar hen väldigt aggressivt. Du vill gärna hjälpa hen, men samtidigt är du lite oroad för att hen ska gå till attack.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att driva saker framåt, något som kanske inte är din starkaste sida. Du känner en oro inför att saker inte går som du hoppats och din oro gör att du tvekar när du borde agera. Kvällen blir avslappnande och mysig.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir annorlunda och krävande, men det blir också rolig och givande. Du lär dig intressanta saker idag och du får ett positivt gensvar på en uppgift som du gjort. Kvällen handlar om starka känslor och en vilja att visa hur bra du kan vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på en kollega som lägger på uppgifter på dig som hen borde göra själv. Hen har en förmåga att undvika tråkiga saker och en av de uppgifter som hen ger till dig idag är precis den typen av arbete som ni båda avskyr. Kvällen blir ganska aktiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är envis och självsäker vilket kan gynna dig idag. Du får envisheten från jord och det är en påverkan som du verkligen bör dra nytta av. Kvällen handlar om att börja planera inför framtiden. Det finns många beslut som måste fattas.

Annons