Onsdag 17/2

17 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del som du vill lyfta med en vän, men det går inte så bra eftersom hen inte vill lyssna på dig. Under eftermiddagen väntar god nyheter. Kvällen blir riktigt rolig och handlar om en vänskap som är på väg att utvecklas till något mer.

Oxen 20/4-20/5

Du tror att du ska orka en massa den här dagen, men inte det gör du inte. Du har en tuff vecka bakom dig så du ska vara lite snäll mot dig själv. Kvällen blir riktigt överraskande och rolig. Du får fantastiska nyheter den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen trasslar du med en uppgift som bara inte vill bli bra. Du har försökt på alla möjliga sätt at lösa det här problemet, men inget är så enkelt som det verkar i början. Kvällen handlar om att lyssna på en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du medla i en konflikt men det går inte riktigt så bra som du hoppats. De personer som du vill få att samarbeta är både envisa och väldigt självcentrerade, även om du inte når hel vägen så lyckas du ändå ganska bra att hitta en nöjaktig lösning på konflikten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen får du höra något som gör dig väldigt frustrerad. Du har en konflikt i ditt liv som du inte kan lösa hur du än försöker och den eskalerar idag. Under eftermiddagen händer det något som gör dig på bättre humör.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en massa energi i ditt horoskop den här dagen så det gäller att du utnyttjar den på rätt sätt. Du har en del utmaningar framför dig och det gäller att orkar hela vägen in i mål, något du inte kommer att göra om du öser på under förmiddagen och inte sparar någon ork till efter lunch.

Vågen 23/9-22/10

Det blir mycket att göra den här onsdagen så du känner dig lite stressad. Under eftermiddagen väntar nyheter om något som rör arbetet. De här nyheterna kommer att hjälpa dig att planera framåt på ett sätt som du inte kunnat fram till nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir stimulerande och rolig. Du har så mycket som du vill hinna med och det underlättar att du både är organiserad och har en massa bra idéer. Under eftermiddagen får du kritik för något som du gjort fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en del saker som du borde ta hänsyn till idag. Det ena är din egen ork som kan tryta och det andra är din samarbetspartner som inte är så bra på grupparbete. Du måste anpassa dig efter situationen och inte ha för höga krav på dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen testar du på lite nya sätt att arbeta på och det ger ett ännu bättre resultat än du hoppats på. Just nu verkar det mesta gå din väg. Under eftermiddagen får du ett glädjande och oväntat sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en del som du borde ta tag i idag men du har inte riktigt orken till det. Du har inte så mycket energi just nu och kanske borde du lyssna på vad din kropp vill säga dig. Under eftermiddagen händer något som ger dig lite mer ork.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och varierande onsdag där du får sätta tänderna i ett ovanligt upplyftande och utmanande projekt. Kvällen handlar om löften och om svek. Det kanske inte är så allvarliga saker, men det svider ändå lite.

Annons