Torsdag 18/2

18 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganska lugn arbetsmässigt sett. Du har en hel del att göra hemma, men det mesta handlar om saker som du själv tagit på dig för att du tycker att det är roligt. Under eftermiddagen eller kvällen väntar nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra torsdag som för med sig många goda nyheter och en hel del beröm. Just nu har du bra flyt i ditt liv och du känner dig starkare än du gjort på länge. Om du har en ledarroll på arbetet så växer du för varje beslut som du måste fatta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant torsdag som för med sig både utmaningar och variation. Det var länge sedan du kände sådan entusiasm på arbetet som du gör just nu. Du har så många idéer och du är så kreativ. Under eftermiddagen springer du på en person från det förflutna.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att släppa det som varit även om du vet att det är det bästa för dig. Det är som om du hela tiden känner en rädsla av att förlora den sista länken till en svunnen barndom. Tänk på att du alltid har minnena kvar, även om du går en ny framtid till mötes.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en utmanande men ändå intressant och rolig torsdag. Du inser att du prövas på många olika sätt just nu och de utamningarna får dig att tända till. Du behöver det här för att känna dig riktigt levande. Den senaste tidens sol bidrar även till ett bra humör den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du går igenom en hel del just nu och det är bra om du har tålamod med dig själv. Ibland är du alldeles för krävande, särskilt när det gäller dina egna prestationer. Sänk ribban av krav lite och slappna av. Du mår bättre om du inte känner att du måste prestera hela tiden.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen är du lite folkilsken vilket inte alls är något som Vågen brukar vara. Dina kollegor hoppar högt när du plötsligt fräser åt dem utan någon egentlig orsak. De här humörsvängningarna handlar om Mars position i förhållande till ditt tecken.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir givande på många olika sätt. Du har hittat en balans i vardagen och det ger dig mer självförtroende. Du har också börjat släppa lite på ditt kontrollbehov. Du inser att andra kan prestera bra även om de gör saker spå sitt sätt och inte så som du vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om att våga lite till. Det var länge sedan som du utmanande dig själv på det här viset och det är bra att du gör det. Du behöver få känna krav för att växa. Under eftermiddagen hör en vän plötsligt av sig och det gör dig glad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du väntar på ett besked av något slag och du hoppas på att det är positivt. Du kommer att bli överraskad eftersom beskedet är bättre än du kunnat drömma om. Du inser att du är på gång och att det här var ett formbesked som du verkligen både förtjänar och behöver.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på många ställen samtidigt och det gör att du aldrig riktigt blir klar med dina många projekt. Ditt problem just nu är att du jonglerar med lite för många bollar i luften. Försök att avsluta ett par saker utan att påbörja något nytt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en bra torsdag att se fram emot. För dig handlar den här dagen om privata utmaningar och om sociala frestelser. Du vet att du inte borde träffa vissa personer av flera skäl, men just idag är det särskilt svårt att stå emot eftersom nyfikenheten på vad som han hända om ni ses tar över.

Annons