Fredag 19/2

19 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du blir positivt överraskad den här fredagen. Du får ett formbesked som du gått och längtat efter men som du inte riktigt trott att du uppnått ännu. Det här blir en start på en uppåtgående spiral för din del.

Oxen 20/4-20/5

Du fullkomligen älskar fredagar, och kanske den här fredagen lite extra mycket. Det har varit en lång och händelserik vecka, men nu är den äntligen över och du kan få vila från alla chefer i helgen. På fredagskvällen väntar traditionellt fredagsmys för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har så mycket som du vill hinna med den här fredagen att risken blir att du slarvar igenom vissa saker för att du är stressad. Det bästa är om du försöker lugna ned dig och fokusera på den uppgift som du håller på med för tillfället istället för att hela tiden försöka tänka framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner en positiv energi som genomsyrar hela ditt tecken just nu. Idag är du modig och idag bejakar du dina känslor. Det kan hända att du gör något impulsivt och ogenomtänkt men du är ändå nöjd med dig själv att du vågar agera och inte bara grubbla över vad som skulle hända om du vågade mer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra fredag och en ännu bättre fredagskväll. Du träffar människor som du tycker om och av en slump springer du även på en gammal flamma. Även om ni har sporadisk kontakt så ses ni nästan aldrig så det här bli något av en känslochock för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om modet att säga nej till mänskor som står dig nära. Du gått igenom en hel del den senaste tiden och du har rätten att avstå från vissa saker även om dina vänner inte känner på samma sätt. Stå på dig och var sann mot dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en hög ambitionsnivå i ditt horoskop just nu så det är bra om du ser till att rida på den här vågen av energi. Fredagen handlar om personliga utmaningar men också om att ha roligt och umgås med människor som står dig nära.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen vill du inte säga nej men det måste du om du ska en ärlig chans att hinna med. Just nu är du lite för stressad för att kunna prestera så bra som du skulle vilja. Kvällen handlar om långvarig vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och ganska jobbig fredag som både tvingar dig att ta ett beslut och att finna dig i de beslut som andra fattar åt dig. Du gillar inte att någon annan har kontroll över vad du ska göra, men i vissa situationer måste man acceptera att det finns en hierarki.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på roliga överraskningar och en hel del skratt. Det som ser utan att bli en alldeles vanlig fredag förändras snabbt när en vän tar ett för hen ovanligt initiativ. Du dras med i en rad av intressanta och härliga händelser.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns lite av ett motstånd i ditt tecken just nu. Du vill verkligen inte att vissa saker ska ske, men samtidigt så vet du att du inte har så mycket att säga till om i de här fallen. Ibland måste man acceptera att saker händer utan att man kan påverka det.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig och ganska intensiv. Du verkar ha ett test av något slag och det driver på dig att göra mer än ditt bästa den här dagen. Kvällen handlar om förtroende och om sviken vänskap. Det blir en känslomässigt komplicerad kväll.

Annons