Lördag 20/2

20 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att sova ut ordentligt om du har möjlighet till det. Just nu dagdrömmer du om att få vakna utan väckarklocka. Lördagen handlar även om komplicerade relationer och om en hårt prövad vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv men trevlig lördag som börjar tidigt och slutar ganska sent. Det är så mycket som du ska hinna med och tiden är knapp, men på något sätt lyckas du ro båten i hamn. Kvällen blir social och överraskande trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har mycket som du ska hinna med den här lördagen så det gäller att ha ett bra tempo från början. Ett tips är att ställa klockan så att du kommer upp i tid även om det tar emot. Kvällen bjuder på en hel del omväxling.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del att fundera på. Igår fick du höra ett rykte som gör dig mer upprörd än du vill erkänna och du behöver tid att smälta de här nyheterna. Under eftermiddagen ägnar du dig gärna åt saker som du tycker om att göra som en hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska flirtig just nu och det kan skapa problem om du har ett förhållande. Det har varit mycket Sol den senaste tiden och det ger Lejonet en kick av energi vilket ofta tar sig i uttryck med att du blir extra charmig och flirtig. Själv tycker du att din partner är överdrivet svartsjuk.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du vill men inte hur du ska åstadkomma det. Mycket handlar om att det behövs en koppling i flera led för att dina planer ska gå att genomföra och just nu saknar du en del av de kontakter som du behöver. Lördagen ägnar du åt efterforskning och planering.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intensiv och rolig lördag där du får höra en hel del intressanta saker. Hur du hanterar den information du får beror nog främst på din relation till de inblandade. Är det personer du gillar så håller du tyst men är det personer som du inte tycker om för du ryktet vidare.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det är bara din envishet och din vilja att göra saker på ditt sätt som driver dig idag. I vanliga fall skulle du ha gett upp vid det här laget, men du har bestämt dig för att följa ett visst spår och du ger dig inte innan du når ditt mål.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite tjurig idag och det beror på att en partner eller vän helt enkelt ignorerar dina försök till uppmärksamhet. Hen kan dig och vet att du bara är ute efter bekräftelse och just nu är inte din vän eller partner på humör för din känslomässiga utpressning.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om vänskap om familjen och om att få någon form av uppvaktning. Kanske fyller du år eller nyss har fyllt år eftersom den här dagen verkar handlar om dig och om människor som på något sätt vill fira dig. Kvällen kan bli överraskande romantisk om du bara vågar visa dina känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen har du en massa saker som du ska hinna med, men du vägrar att stressa och det är bra. Om du bara planerar dagen på rätt sätt så kommer det att bli en bra och rolig lördag. Du verkar få en gåva av något slag den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir kanske lite annorlunda men det blir en bra dag. Du har mycket att göra och du väljer att strunta i en person som hela tiden ber om uppmärksamhet. Just nu vill du främst fokusera på dig själv och på dina egna behov.

Annons