Söndag 21/2

21 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att avsluta vissa saker som blivit över från veckan. Det kanske inte är världens roligaste söndagsaktivitet, men när du är klar känns det riktigt bra. Kvällen handlar om att visa respekt för en person med ett stort kunnande.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite seg, men du ser i alla fall till att få röra på dig även om det bara blir en promenad. Dagen handlar i stort sett om att vila och återhämtning. Du laddar inför en spännande och prövande vecka. Kvällen blir intressant eftersom den ger dig en hel del information.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har så mycket du vill hinna med den här söndagen att det finns en risk att du är mer slut efter helgen än d var innan. Ibland överplanerar du alla aktiviteter eftersom du vill hinna med allt som du inte hinner med på vardagarna.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker läsa en vän men det är svårt eftersom hen har slutit sig inom sig själv. Du vet att hen har orsakat dig en massa smärta tidigare men den senaste tiden är det du som orsakat hen smärta. Ni fortsätter att göra illa varandra fast ni egentligen bara vill vara varandra nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är envis idag och du ger inte upp även om vissa saker går emot dig. Det är en påverkan från främst Oxens tecken som gör att du orkar fortsätta trots en viss motvind. Idag söker du råd hos den klokaste person som du känner.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på ett visst motstånd och det är bra om du verkligen inte blir irriterad utan bara matar på. Du brukar inte ha några problem med att streta även när det är tufft men just nu har du en inre oro som gör att du blir frustrerad när saker inte går som du vill att de ska göra.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Det var länge sedan du hade en sådan här slö dag, men ibland behöver man få göra ingenting för att må bra. Under dagen får du kontakt med en gammal arbetskamrat eller klasskompis.

Skorpionen 23/10-21-11

Du söker uppmärksamhet idag och du blir irriterad på dig själv för att du känner ett så starkt behov av att få bekräftelse. Du ser dig själv och en stark person som inte har problem att gå emot strömmen och följa din övertygelse så därför blir det extra jobbigt när du inte agerar som en sådan person.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen så är det familj och släkt som gäller. Oavsett om ni ses ute eller inne så blir det dag full av skratt och närhet. Det finns inget som får dig att må så bra som närheten till dina kära. Kvällen bjuder på en överraskande information.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finn en vilja att bevisa att du kan mer än alla andra och det gör du genom att öva, öva och öva lite till. Du vill finslipa dina tekniker för att bli ännu bättre och du bryr dig inte om att det är söndag. Det är den här typen av ambition som hjälper Stenbocken att nå sitt mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill hjälpa en vän som har problem men du vet inte i vilken ände du ska börja nysta i den här härvan. Ett tips är att börja från början, problemet behöver en ordentlig bakgrund för att bli klarare, i alla fall för dig som är utomstående.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen kopplar du av både inne och utomhus. Har du möjlighet så ägnar du stora delar av dagen åt friluftsaktiviteter. Du får lite rosor på kinderna och det klär dig. Fisken mår bra utomhus så länge det inte är för kallt.

Annons