Måndag 22/2

21 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att ifrågasätta andra personers beslut. En kollega vill gärna styra och ställa och det vill du med. Det här ledarintresset från bådas håll kan skapa motsättningar i gruppen. Du skulle må bra av att för en gångs skull ta ett kliv tillbaka och släppa fram någon annan.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en oro och en rastlöshet i ditt tecken idag. Det en del den har hänt en hel del den här helgen och dina tankar vandrar fram och tillbaka vilket gör att du kan uppfattas som disträ av dina kollegor. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite trött den här måndagen och det gör att du inte är lika snabbtänkt som du brukar vara. Du blir arg på en kollega som påpekar hur mycket tankefel du gör, men egentligen borde du vara mer tolerant mot hen. Det brukar vara du som kommer med pikar.

Kräftan 21/6-22/7

Du får inget bra flöde i dagens aktiviteter. Oavsett om du arbetar eller är ledig så känns det motigt att ta dig an olika uppgifter. Du vill bara vara ifred, men det kan du inte just nu. Det här är en bra dag att öva på att bita ihop och härda ut. Kvällen blir betydligt bättre än dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något lekfullt och lite äventyrligt över ditt tecken just nu och det gör att ingen, inte ens du själv, kan förutspå ditt nästa tilltag. Du gillar den här typen av ovisshet och du älskar att kunna vara spontan. Kvällen handlar om en hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd idag och du tolererar inte att bli motsagd. Du behöver få sätta ned foten och säga ifrån. Det känns skönt att våga visa sina känslor. Under eftermiddagen pratar du med en chef om något som du vill förändra.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite irriterad på en person som inte riktigt lyssnar på dig. Det har varit så mycket den senaste tiden att du känner att du inte hinner med mentalt att smälta allt som sker. Vad du behöver är ett break från vardagen där du gör något bara för dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får nyheter rörande jobbet och du inser snabbt att det kommer att innebära en del förändringar. Nu är Skorpionen inte så orolig över att de sker förändringar, snarare tvärtom så omfamnar du tanken på nya utmaningar. Det enda du funderar lite extra på är vad det kommer att innebära ekonomiskt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn och stabil måndag där det inte händer så mycket mer än vanligt. Du känner dig glad och uppåt eftersom du anar vår i luften. Även om du vet att det är lite tidigt ännu så är det något i luften och i ljuset som lockar fram de här vårkänslorna i dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fokuserar på arbetet med sikte på att prestera bra samtidigt som du satsar på en privat hobby eller åtagande. Just nu får du extra mycket kraft från Solen och det gör att du kan prestera på så många håll utan att bli utmattad. Kvällen handlar om att någon har börjat visa sitt intresse för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill verkligen visa vad du går för idag och du är väldigt driven både i dina uttalanden och i ditt sätt att agera. Måndagen blir en tyst kamp mellan dig och en chef. Du tycker inte hen presterar tillräckligt bra och hen ser dig som ett hot mot sitt arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite trött och matt idag. Det kan vara att helgen blev lång och intensiv en det kan också vara att du håller på att bli krasslig. Ingen kan din kropps signaler bättre än du så lyssna till vad det är din kropp försöker tala om för dig.

Annons