Tisdag 23/2

22 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen är det disciplin som gäller. Du ska göra något som du tycker är ganska långtråkigt och då gäller det att inte ge upp. Du har varken Oxens envishet eller Stenbockens målmedvetenhet så du får helt enkelt tvinga dig själv att inte ge upp. Kvällen handlar om nyheter och om sommarplaner.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ganska stressig men ändå rolig. Du har många järn i elden den här dagen och det gäller att hinna med allt. Just nu jobbar du mycket med att skapa rutiner och fungerande arbetssätt. Under eftermiddagen är det dags att unna dig något speciellt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite trött idag och det är svårt att komma igång på morgonen. Det finns en stor risk att du till och med försover dig den här tisdagen och det kan sätta käppar i hjulet för dig. Eftermiddagen bjuder om en härlig omväxling.

Kräftan 21/6-22/7

Du lyssnar på skvaller om en person som intresserar dig mer än du vill erkänna för dig själv. Du har väldigt bra koll på hen, men du ger ett intryck av att vara helt oberörd. Den här personen har inte den minsta aning om vad du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara utomhus och om att umgås med dina vänner. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lyckas med många saker som du misslyckats med under lång tid. Det här gör att du känner dig som en vinnare och det blir en härlig tisdag.

Jungfru 23/8-22/9

Du testar dina gränser den här tisdagen och det är något som Jungfrun brukar försöka undvika. Du fördrar det välkända framför risker och chansningar, men just nu ser du ett intresse i att kliva ut ur din komfortzon.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt smart när du vill och idag visar du prov både på kreativt tänkande och på en massa jäklar anamma. Du får en svår uppgift att lösa, men tack vare att kan tänka utanför boxen så klarar du den galant. Kvällen handlar om starka känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du laddar inför den här tisdagen eftersom du vet att den både kan bli lång och besvärlig. Du ska samarbeta med en person som du inte riktigt klickar med och bara det i sig är jobbigt. Kvällen handlar om att se över vissa rutiner hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska velig just nu. Du har det bra som du har det och det vet du om, samtidigt så vill du ha in en förändring i ditt liv men det kräver att du ändrar på något som du egentligen är ganska nöjd med. Det här blir ett dilemma som du kommer att fundera över den närmaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utmanar dig själv och du tänjer på dina gränser. Efter att ha stått och stampat på samma fläck ett bra tag är det din tur att ta ett kliv framåt. Du tycker att livet är ovanligt rikt på upplevelser just nu och du älskar de utmaningar som du möter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera en förlust av något slag idag. Det kan vara ett projekt som går år skogen, en kollega som slutar eller något annat som händer. Under tisdagen försöker du lyssna på en kollega och på hens problem men hen ältar samma sak om och om igen så det finns en risk att du zoomar ut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera ett nej även om du förstår varför personen ifråga är så bestämd. Du kan vara på gränsen till manipulativ och det är du idag. Du gillar verkligen att få som du vill i den här typen av sammanhang.

Annons