Onsdag 24/2

23 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir lite tråkig. Efter dagar med ganska intensivt arbete så lugnar tempot ned sig ordentligt och du blir nästan lite rastlös. Kanske borde du ägna delar av den här dagen åt en fysiskt aktiv hobby. Om du är trött på kvällen så sover du bättre.

Oxen 20/4-20/5

Du har en skön och lagom intensiv onsdag att se fram emot. Idag får du mycket gjort utan att stressa det minsta. Idag bokar du eller köper du något för dig själv. Du har nått dina mål för månaden och nu tycker du att du förtjänare en belöning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns tempermanet i ditt tecken idag och det speglar sig på nästan allt du gör. Du har väldigt dåligt tålamod med en kollega som inte alls lyssnar på vad du försöker säga hen. En släkting irriterar dig med sitt gnäll och en vän lyckas kliva dig på tårna.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en risk för att få magproblem eller bli illamående idag så utsätt dig inte för saker som snurrar eller går väldigt fort. Det här är en influens som kan komma ätt påverka dig de närmste dagarna så blir inte förvånad om huvudet snurrar eller om du tappar aptiten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en massa energi i ditt tecken den här onsdagen så det gäller att du utnyttjar den på rätt sätt. Det blir en intressant och händelserik dag där du kan hamna i konflikt md en kollega om du inte ser upp.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen blir en dag fylld av variation och upplevelser. Dagen går fort och du har i alla fall inte tråkigt. Idag försöker medla i en konflikts som rör två av dina kollegor. De här personerna lyckas aldrig hålla sams.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen får du möjligheten att testa ett område som du varit nyfiken på en tid. Det blir inte alls som du tänkt dig, men du tycker det ändå är roligt att utmana dig själv lite. Eftermiddagen bjuder på ett trevligt möte.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen kretsar till stor del kring saker som du inte hunnit med. Du har kommit långt i ett visst projekt, men inte alls så långt som du hoppats på. Det beror på att du har en del saker som du måste vänta in och det fördröjer slutresultatet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen vill du inte lyssna på en ursäkt fast du borde göra det. Alla kan göra fel, du gör det också så du borde vara lite mer förlåtande mot din vän. Kvällen handlar om att ha mer tur än du förtjänar.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir riktigt bra. Du känner dig i toppform och du tycker att det är kul att pressa dig själv lite extra den här dagen. Under eftermiddagen får du höra något som gör dig riktigt glad. Kvällen handlar om att ha kontroll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att fundera över så det är bra om du tar dig tid att sitta ned i lugn och ro och väga för och emot varandra Du har en tendens att stressa igenom beslut och då kan det bli så att du ångrar dem efteråt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen har du tur med det mesta och det gör att du känner dig nästan lite oövervinnelig. Njut gärna av den känslan, men se till att inte bli för kaxig. Under eftermiddagen får du en fin komplimang som lyser upp hela din dag.

Annons