Torsdag 25/2

25 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen kämpar du med en uppgift som måste bli klar den här veckan. När du började på det här projektet så kändes det som en lätt match, men nu när du börjar närma dig slutet så är inte så nöjd med din insats. Du inser att du underskattat den här uppgiften.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen går i en rasande fart. Du har så många järn i leden att du knappt hänger med själv i svängarna. Trots det så gör du bra ifrån dig och din chef är nöjd med din insats. Är du hemma så tar du tag i ett projekt som rör hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ett visst motstånd i ditt tecken just nu. Du vill verkligen inte sätta igång med några nya projekt, men dina chefer är ivriga att kicka igång uppgift på uppgift. Du känner dig överkörd och det visar du idag. Du är sur och motsträvig.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen har du en del personliga konflikter som du borde ta tag i, men som du försöker undvika för att du tycker det är jobbigt. Det är bara att inse och ju längre du skjuter upp problemet ju jobbigare blir det att ta tag i det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något lättsamt över ditt tecken den här torsdagen. Du har en massa energi och du utnyttjar den till att göra saker som inte har med arbetet att göra. Just nu lägger du bara ned en minimal ansträngning på jobbet och resen av din energi går till saker du tycker är roliga.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något misstänksamt över ditt tecken den här dagen. Du anar att en kollega försöker gå bakom din rygg och fast du inte har några bevis så är du uppmärksam på hen. Den här personen har gjort en del fula saker tidigare, därav din vaksamhet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att försöka hitta balansen i den här dagen. Det finns en massa stress och krav på dig just nu så därför är det extra viktigt att du tar dig tiden att stanna upp, fundera och hämta andan.  Kvällen handlar om olika löften.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir intensiv och du tvingar dig själv att hålla ett högt tempo trots att du är väldigt omotiverad och trött. Din drivkraft just nu ligger mycket i dina framtidsplaner. Om du ska nå ditt du vill så måste du hålla i även om du inte är på humör för det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här torsdagen vill du bevisa för dig själv att du kan något som du misslyckats med ett antal gånger. Du har ett starkt självförtroende tack vare Solens position så du tvivlar inte på din egen kapacitet. Idag är det upp till bevis.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet vad du vill och du har en klar målbild både för året som helhet och för veckan. Idag ska du avsluta ett par projekt innan du kan slappna av för dagen. Kvällen handlar om personliga utmaningar och om att visa vad du går för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan en person som irriterar dig en hel del. Det kan röra sig om en vän, en familjemedlem eller en kollega. Oavsett vem det är så har du insett att du är trevligare när du inte har den här personen i din närhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om att sätt upp små mål för kommande vecka. Du är inne i en period då du tycker att det är jobbigt att planera för mer än någon enstaka dag framåt, men om du ska nå dina mål måste du öva upp den förmågan.

Annons