Lördag 27/2

26 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att stärka upp din position i en viss grupp. Du har varit borta för länge och nu märker du att dina vänner inte har samma tilltro till dig som tidigare. Det här vill du ändra på. Kvällen blir något av ett äventyr.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite besviken på rådande situation eftersom du tvingas tänka om när det gäller vissa planer som du har. För dig handlar det om en begränsning som du inte är villig att gå med på men som du känner dig tvingad att anta. Kvällen blir trots allt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Den var länge sedan du kände dig så utvilad som du gör idag. Du har en massa energi och den använder du att strata igång en mängd nya projekt både hemma och hos en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en resignation i ditt tecken. Du har accepterat att saker är som de är och att du inte kan påverka dem för tillfället. Det här kan leda till att du upplevs som lite nere den här lördagen, men det är egentligen så att du bara behöver få vara ifred.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är gärna utomhus så mycket som möjligt. Just nu begränsas dina aktiviteter skarpt och det gör att du försöker hitta väger att ändå hålla igång. Under eftermiddagen väntar en del roliga och annorlunda nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen försöker du vara social med några personer som du inte träffat på ett tag. Du har lite dåligt samvete samtidigt som du känner att du inte kan skära ned på hela din bekantskapskrets. Det blir trots allt en härlig och lite annorlunda dag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något rofyllt över ditt tecken idag. Du känner inget egentligt behov av att göra någonting utan du är ganska nöjd med att vara hemma och det lugnt. Kvällen handlar om familjen och om frågor som rör sommaren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar gärna en längre promenad om vädret tillåter. Du behöver få miljöombyte och se andra saker än bara dina egna fyra väggar. Under dagen tillåter du din kreativitet få flöda fritt. Den kan ta dig uttryck i skrift, foto eller något annat som tillåter din konstnärliga ådra att komma till sin rätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska tråkig lördag där det inte händer så mycket alls. Du är lite less på att hela tiden behöva skjuta upp aktiviteter, men just idag känner du att du inte har något riktigt val. Kvällen handlar om friheten att säga ja.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen kanske inte blir allt som du hoppats på men på något sätt så blir den ändå väldigt mysig. Du hade en vision av vad du vill göra den här dagen och du måste kanske byta ut ett par aktiviteter men annars så försöker du hålla dig till din plan. Kvällen handlar om vänskap och om attraktion.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en annorlunda lördag som handlar om att vara utomhus, om frisk luft och om att njuta av att vara ledig. Du kombinerar gärna utomhusvistelse med en hobby. Kvällen handlar om god mat, familjemys och framtidsdrömmar.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen försöker du hitta en bra balans. Det blir en rolig och utvecklande dag där du lär dig nya saker och du känner att du växer i din förståelse för det här området. Kvällen handlar om en flirt. Har du en partner kan kvällen även involvera en del svartsjuka.

 

Annons