Fredag 26/2

26 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om frihet, frihet på jobbet och frihet att gör vad du vill när du är ledig. Det blir en härlig och energigivande dag där du bland annat umgås med människor som du träffar alldeles för sällan. Kvällen handlar om ett socialt umgänge.

Oxen 20/4-20/5

Du älskar fredagar och särskilt den här fredagen eftersom du har något att se fram emot i helgen. För dig handlar den här dagen om maximal arbetsinsats och om att tiden går fort. Kvällen blir mysig och familjevänlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite grinig på en släkting som hela tiden utsätter sig för risker. Det här är en pågående och återkommande diskussion mellan er båda men inget du säger tycks hjälpa. Kanske borde du ge upp för tillfället och lägga din energi på något som är roligare.

Kräftan 21/6-22/7

Du har gjort av med alldeles för mycket pengar den senaste tiden och nu funderar d på hur du ska kunna betala en akut utgift som plötsligt dykt upp. Kräftan brukar inte vara så bra på sparande, men om du har en extra buffert kommer det här dilemmat inte bli så jobbigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om kärlek, passion och om att våga ta första steget. Som singel har du allt att vinna och inget att förlora. Har du en relation så är situationen lite mer delikat. Då måste du plötsligt göra ett val.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera den kritik du får av en chef idag. Hen har alldeles för lätt att hitta fel på andra, men ser aldrig några brister hos sig själv. Du har försökt att lyfta den här ämnet med din chef men det har inte gått så bra.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar ta ut svängarna lite mer den här dagen. För dig är det viktigt att visa vad du går för och du är bredd att offra en del för att nå dina mål. Kvällen handlar om ett svek, ett förtroende och om en felsägning.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inte så mycket energi i ditt tecken som du hoppats på. Ditt problem är att du vill mer än du orkar den här fredagen och risken blir att du misslyckas eller bara presterar halvbra. Kanske borde du lyssna på din kropp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gillar att det finns drama i din värld, men den senaste tiden har allt varit gulligt och stabilt vilket irriterar dig. Idag rör du om i grytan och då blir det både svartsjuka, drama och känslomässiga utspel. Det blir en minst sagt intressant kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att motivera dig själv fast du egentligen inte vill. Du måste lita på din inre drivkraft när allt annat tar emot. Kvällen blir fylld av överraskningar och spontana möten. Det blir en härlig och löftesrik torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska nöjd med det du presterar den här fredagen och du känner att du kan stänga ned för dagen relativt tidigt. Din chef och du har skilda åsikter om vad du borde hinna med den här dagen. Kvällen kretsar kring en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig inte för att visa vem du är och vad du går för idag. Du har många gånger hållit dig i bakgrunden för att låta andra personer få rampljuset, men idag vill du vara den som drar till dig all uppmärksamhet.

Annons