Söndag 28/2

27 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir rolig och kreativ. Du har idéer som tåla testas och du tillbringar stora delar av söndagen med att förvandla en vision till verklighet. Under eftermiddagen får du nyheter som rör ditt arbete.

Oxen 20/4-20/5

Saker skiftar väldigt fort just nu både när det gäller ditt arbete och den rådande situationen. Idag bestämmer du dig för att göra något som du aldrig brukar göra i vanliga fall och du blir väldigt nöjd med resultatet. Kvällen handlar om nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en viss trötthet i ditt tecken just nu. Det känns som om du tar ett steg framåt bara för att ta två tillbaka igen. Hela din värld kretsar kring familjen just nu och du längtar verkligen efter lite annan stimulans i ditt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant söndag som kan ge svar på vissa frågor som du haft. Det handlar om kommunikation, ärlighet och om att öppna upp sig. Kvällen blir kanske inte så festlig som du hoppats på men det blir minnesvärd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att bli arg och besviken på en släkting som ställer in en planerad resa. Visst visste du att det fanns en risk att det skulle sluta så här, men du känner dig ändå besviken eftersom du hoppats så mycket på att resultatet skulle bli annorlunda.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om att vila upp sig och om att fundera över framtiden. Det blir en bra men inte särskilt aktiv dag. Du roar dig med att sätta mål inför kommande period. Jungfrun gillar struktur och att ha något konkret att jobba emot.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en händelserik söndag där du bestämmer dig för att göra något ovanligt impulsivt. Du vill verkligen se hur saker förändras framför ögonen på dig så det är därför du tar det här initiativet. Resultaten blir över förväntan.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att försöka ta in något som har hänt. Det här kommer ta tid att smälta så ha tålamod med dig själv. Under eftermiddagen får du höra en nyhet som förändrar planerna för kommande vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något avvaktande i ditt tecken idag. Du orkar inte bråka med din partner eller vän så du håller dig lite på din kant. Det har varit ganska intensivt mellan er en längre tid och nu vill du försöka fundera på hur du vill att framtiden ska bli.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir trots allt ganska aktiv. Du har en del saker inplanerade och ingen kan rucka på din målmedvetenhet. Under eftermiddagen får du höra nyheter som verkligen förvånar dig men som också gör dig väldigt glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen försöker du styra om en planerad resa och det blir klurigare än du tänkt dig. Just nu motarbetas du både av researrangörer och av din familj som inte förstår varför det här är nödvändigt. Du drivs av förnuft medan de drivs av sina känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns så mycket personer som du saknar i ditt liv just nu, men försök att hålla kontakten med samtal eller sms. Var inte för stolt att ta första initiativet, ibland behövs det bara att någon ringer och säger hej så bryts isen oavsett hur länge sedan det var ni hördes av.

Annons