Måndag 1/3

01 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en härlig dag fylld av aktiviteter som du älskar att göra. Det är sällan du har den här typen av frihet en vardag som du har idag. Du kanske till och med är ledig. Kvällen handlar om familjen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska bra. Du har hittat en rutin som funkar för dig och du håller dig till den. Idag får du höra något som gör dig riktigt glad. Det verkar som en chef har uppmärksammat din positiva inställning och vill satsa på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du i princip bara hålla dig vaken. För lite sömn den här helgen har gjort att du är mindre utvilad idag mot var du var på fredagen. Du måste försöka komma till rätta med ditt sov mönster på vardagarna.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant måndag eftersom du utmanas att göra saker som du i normala fall brukar undvika. Det kan vara en konfrontation eller något liknande. Idag får du också testa en teori som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om fysisk aktivitet för dig. Har du möjlighet så testar du dina gränser inom nya områden. Kvällen handlar om att visa respekt för människor som du bryr dig om. Du kan ibland ha för bråttom för att ta dig tid att riktigt lyssna på de här personerna.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du spänna bågen lite högre. Du vill visa att du är en kraft att räkna med och nu har du energi och självförtroende från Solen som hjälper dig att nå dina mål. Eftermiddagen blir förberedande för tisdagen.

Vågen 23/9-22/10

Du slappnar av på ett sätt som du inte gjort på länge. Du känner att du verkligen behöver få en lite mindre spänd inställning till några av de relationer som du har på jobbet. Nu tar du tillfället i akt och visar vem du är.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra start på veckan och det behöver du för att hitta tillbaka till en positiv inställning till vardagen. Sista tiden har bitvis varit lite jobbig rent mentalt. Du har många gånger tvingar dig själv att vara glad fast du egentligen är ganska deppig inuti.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går igenom olika alternativ idag och kommer fram till att inget riktigt duger för dig. Du skulle vilja ha mer saker att välja på, men nu ser situationen ut som den gör som det är bara att anpassa sig, något som just nu inte är din starkaste sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har många planer den här veckan, samtidigt så vet du att det är viktigt att du också tar dig tid att göra ingenting alls. Det är de passiva stunderna som bidrar med energi till allt annat du vill göra. Under måndagen upptäcker du till din förtjusning att en attraktiv person flirtar med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir en intressant dag där du tvingas att tänka om för att saker ska bli rätt. Du är inte van vid att ta ett steg tillbaka för att kunna komma framåt men idag så har du inget val. Det blir lite av kan man inte gå över berget får man gå runt det-mentalitet. Idag sätts din viljestyrka på prov.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns mycket som du skulle behöva säga till en vän eller partner men du undviker det här snacket så länge du kan eftersom du vet att ni båda kommer att bli sårade. Ibland måste man göra det som är rätt för en själv även om det är svårt.

Annons