Tisdag 2/3

02 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen diskuterar du saker som du inte borde ta upp med en familjemedlem. Du vet att den här frågeställningen är känslig och att nu inte är rätt tillfälle att lyfta ämnet, men du kan ändå inte låta bli. Din nyfikenhet tar överhand.

Oxen 20/4-20/5

Du blir riktigt taggad idag. Du får en utmaning som till en början verkar vara lite för svår för dig, men när du väl får en idé så lyckas du lösa den på ett elegant och väldigt kreativt sätt. Du blir nöjd med din egen insats och du får beröm av din chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om olika utmaningar och om hur du ska få till vissa saker utan att det blir för krångligt. Här gäller det att vara ganska vidsynt i ditt sätt att arbeta. Flexibilitet är nyckeln till succé idag. Kvällen handlar om en frågeställning.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite trött och sliten den här tisdagen och det kan mycket väl hända att du bara tar det lugnt och vilar upp dig. Det finns inte så mycket ork i ditt tecken just nu och du borde lyssna på de signaler som din kropp skickar ut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig för en familjemedlem som har blivit lite vår tokig. Hen tar onödiga risker och vill verkligen inte hålla sig i ledet. Du försöker resonera med din släkting men hen har för mycket känslor i kroppen för att kunna lyssna.

Jungfru 23/8-22/9

Det handlar om att vara exakt och det kanske inte är din starkaste sida. Även om du brukar vara rätt så noggrann så lämnar din noggrannhet det öppet för en viss felmarginal vilket inte funkar idag. Du måste vara extra petig för att lyckas.

Vågen 23/9-22/10

Den här tisdagen handlar om att säga nej och om att vilja vara på sitt eget sätt. Just nu har du ett starkt behov av att få sticka ut. Du vill inte bli en i mängden och det märks på ditt sätt att vara idag. Kvällen handlar om en frågeställning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött på alla förhållningsregler och ramar som omvärlden sätter upp för dig. Skorpionen har svårt för begränsningar så allt som händer just nu gör det extra svårt för dig. Försök att hitta de positiva guldkornen i vardagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och omväxlande tisdag där du får möjligheten att återknyta med en gammal bekant. Du vill se om gnistan mellan er två fortfarande är lika stark och det är den. Kvällen handlar om att visa känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om överraskningar och om oväntad attraktion. Det här kan bli en minnesvärd dag på flera sätt. Vad du behöver göra idag är att visa vem du är och att våga vara öppen med hur du känner. Stenbocken kan vara rätt så sval på ytan, men under finns den en vulkan av känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar en sak i taget den här tisdagen och det är bra. Genom att vara rationell sparar du mycket tid. Vad du måste försöka är att släppa greppet om saker du inte behöver. Om du rensar ut hemma så gäller det att vara ganska hård mot sig själv när det kommer till vad som ska slängas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir illa berörd av hur en vän blir behandlad idag men du är lite för feg för att stå upp och försvara hen. Du vet att om du säger ifrån så kommer blickarna riktas mot dig istället och då är risken att du hamnar i din väns sits.

Annons