Onsdag 3/2

03 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bli stressig. Kanske handlar det om att du nu är tvungen att göra något som du gått och skjutit på alldeles för länge. Ditt problem med den här uppgiften är att du inte haft några bra idéer så därför har det varit svårt att komma igång.

Oxen 20/4-20/5

Du har dina rutiner och du håller dig till dem den här onsdagen. För Oxen är det bra att ha fokus och ramar. Du jobbar bättre när du vet vart du är på väg. Idag är det en bra dag att verkställa ett av dina nyårslöften.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen handlar om att ha hög moral samtidigt som du inte ska pressa dig själv för hårt. Du brukar antingen vara den som kör på utan att gå att stoppa eller den som kommer sist. För dig är det svårt att hitta en balans som fungerar hela vägen in i mål.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns hopp i ditt horoskop just nu. Det är en optimism som genomsyrar både helger och vardagar. Även om du stöter på problem så är det inget som är oövervinneligt. Det handlar främst om att du har fått ett ny, och starkare självkänsla den sista tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen blir du arg på riktigt. Det är sällan du reagerar så starkt som du gör idag. Det handlar om ett svek och om en lögn som kommit emellan vänner. Det här är en konflikt som bara väntat på att bubbla upp till ytan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig och produktiv onsdag. Det var länge sedan du mådde så här bra. Du njuter av dagen och din humor får dina kollegor att må lika bra som du gör. En vän överraskar dig med ett impulsivt initiativ.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen försöker du att inte bli irriterad på en person som aldrig lyssnar. Hen vill väl, men hen har en förmåga att göra som hen vill utan att tänka längre än näsan räcker. Under kvällen träffar du nära personer som gör din dag bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får chansen att bevisa något idag. Du brinner verkligen för den här saken så det gör dig gott att få visa hur mycket den betyder för dig. Det är sällan man kan kombinera sitt intresse med sitt arbete men det får du möjligheten till idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är lillördag och du är på festhumör. Även om det inte är som förr så försöker du ändå att pigga upp vardagen. Det kan vara en middag med vänner, en hemma afterwork eller en härlig promenad som avslutas med varm choklad och bullar.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir bättre än du tänkt dig. Du har en positiv inställning till det mesta just nu och därför så klarar du av både prövningar och motgångar betydligt bättre än bara för ett par månader sedan. Idag får du utdelning för allt jobb som du lagt ned på att nå ett personligt mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite trött den här onsdagen. Tisdagen blev lite senare än du tänkt dig, men du är ändå på gott humör. Idag tar du tag i projekt som kommer att pågå under väldigt lång tid. Du är bra på att planera framåt, det är en av dina starka sidor.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag firar du en speciell person. Det kan vara någon som fyller år eller någon som behöver firas av någon annan anledning. Under eftermiddag får du en överraskning som gör dig extra glad. Det här var inget du förväntat dig.

Annons