Torsdag 4/3

04 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en seg dag. Du är lite för trött för att orka med de aktiviteter som du planerar den här dagen. Eftermiddagen handlar om att lyssna och lära, något du inte har så stort tålamod med just nu. Du blir rastlös av att sitta still.

Oxen 20/4-20/5

Det finns massor av saker att göra den här onsdagen och tiden flyger fram. Du har kul och skrattar mycket oavsett om du är ledig eller jobbar. På eftermiddagen springer du på en person som du funderat en hel del på den sista tiden. Ibland kan ödet verkligen överraska.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om angrepp och om försvar. Du känner dig attackerad av en kollega eller bekant och då går du in i försvarsläge med alla taggarna utåt. Din kollega eller bekant tycker att du överreagerar och då blir du ännu mer upprörd. Det blir en jobbig diskussion.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara lite försiktig med att säga saker till känsliga personer. Just nu tenderar du att uttrycka dig ganska rakt och i det här fallet kan det såra mer än hjälpa. Din vän är inte mottaglig för kritik, hen skulle behöva stöd och uppmuntran istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska flirtig idag och det kan väcka svartsjuka om du har en partner. Vårkänslorna i dig får dig att bli extra utåtriktad just nu. Är du bortrest den här veckan kan du inte låta bli att ta kontakt med nya människor. Du har ett behov av omväxling i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns lite av en avundsjuka på dina framgångar just nu och det finns en risk att någon pratar bakom din rygg. Var uppmärksam på blickar och tonfall. Det här är något som kan förvärras om du inte lyckas få bukt med det i tid.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och varierande onsdag där du hinner med en hel del aktiviteter både inom och utomhus. Du anstränger dig verkligen för att ha lite extra roligt den här dagen. Du känner att du behöver få tänka på allt annat än vardagliga problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att säga både ja och nej samtidigt. Din vän vill ha ett besked som du inte känner dig redo att ge och då försöker du helt enkelt att vara lite vag i dina svar. Har du tur accepterar din vän det du säger har du otur som kommer hen att pressa dig ytterligare för ett besked.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska rastlös den här onsdagen och det speglar sig inte minst i ditt humör som inte är på topp. Det bästa du kan göra är att försöka aktivera dig, men frågan är om du har viljan att hitta på något. Du vill helst bli serverad en aktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om kortsiktiga och långsiktiga mål. Det var länge sedan du var så motiverad som du är nu, och inget kan hindra dig från att ge allt du har. En mentor eller chef blir imponerad över hur hårt du jobbar just nu. Kvällen är full av överraskningar

Vattumannen 20/1-18/2

Det är lätt att säga att du ska hålla dig utanför, men när det väl kommer till kritan så lägger du dig ändå i. Du känner både en plikt och ett ansvar att inte bara stå bredvid när det börjar blåsa upp till storm. Under eftermiddagen väntar roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser en person på håll idag och bara den glimten väcker en lavin av känslor inom dig. Du inser att du inte alls är så likgiltig som du trodde att du var. Om det här är en positiv eller negativ upptäckt beror till stor del på om du är singel eller inte.

Annons