Fredag 5/3

05 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen blir du lite besviken på planer för nästa vecka som du måste ställa in. Du visste att sannolikheten för att situationen skulle utvecklas så här var hög, men du är ändå ledsen. I övrigt en stillsam men ändå trevlig fredag.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget du kan göra för att påverka en viss situation så försök anpassa dig och få ut det mesta möjliga av den här dagen istället. Du har fler projekt både på arbetet och hemma som du måste försöka ta tag i och det här är en lika bra dag som någon annan att sätta igång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ganska mycket som du kunde påbörja idag, men du har hel enkelt ingen lust så därför blir det bara det mest nödvändiga som blir gjort. Hela ditt horoskop visar på en stark motvilja mot arbete den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att blicka framåt. Ibland kan du fastna i det som varit och då är det svårt för dig att komma framåt. Du har haft ett händelserikt år när du blickar tillbaka, men det är dags att utnyttja de erfarenheter som du skaffat dig för att ta ett steg framåt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu handlar du ofta av egenintresse och det gör att du uppfattas som en smula egoistisk. Du anser att om du prioriterar dig själv så kommer du må bra och då kommer det bli en positiv effekt på din omgivning. Det finns en viss sanning i ditt resonemang men det gäller att skilja på situation och situation.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att fortsätta på den inslagna banan. Du har insett att du gjort en del dåliga val i slutet av förra året men nu känner du dig redo att förändra och förbättra. Idag får du en möjlighet att ta ett första steg i den riktningen.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du nyheter som du gått och väntat på. Hur du tar det här beror lite på vad som hänt i ditt liv den senaste tiden. Vissa förutsättningar har förändrats och det påverkar både din vardag och dina sociala kontakter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du struntar blankt i regler idag. Det har varit för många krav på dig den senaste tiden att nu känner du ett behov av att slippa rätta dig efter alla andra. Du behöver få göra som du själv vill för en gång skull. Våren driver på den här känslan av att vilja gå din egen väg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

En vän vill att ni ska ses och egentligen vill du jättegärna träffas, men samtidigt orkar du inte riktigt. Det är som om den senaste tiden isolering från alla utom de närmaste nästan fått dig lite socialt inkompetent. Du föredrar att vara hemma med familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att nå ett litet mål i taget. Du verkar träna eller öva inför något som du har siktet inställt på lite längre fram i år. Stenbocken är inte bara bra på att tänka långsiktigt, du är även bra på att hålla dig till det du förutsatt dig att göra, något du återigen bevisar idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Våren lockar och du känner att du verkligen behöver få komma ut och bort från vardagen. Idag tar du gärna en längre promenad med en vän, fikar på något mysigt fik eller bara njuter lite av att umgås med familjen. Det blir en bra dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på en person som inte hör av sig trots att du upprepade gånger tagit kontakt för att ni ska ses. Du ogillar att vara den drivande i en relation, men i det här fallet verkar du inte ha något val om du ska kunna bevara er vänskap.

Annons