Lördag 6/3

05 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har försökt på alla möjliga sätt att nå fram till en viss person men det är först när du bestämmer dig för att strunta i hen som hen plötsligt vakna till liv och visar en vilja att förändras. Ibland behöver man inse vad man kan förlora innan man är redo att slåss för det man har.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en ganska lugn dag där du fokuserar på saker i hemmet. Du har satt igång med ett flertal projekt och du inser att du har begränsad tid att bli klar med allt så det är lika bra att sätta igång när du väl är ledig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du resonerar och dividerar med en släkting idag. Ni två har inte alltid dragit jämt, men nu på senaste tiden har ni hittat ett sätt att fungera tillsammans utan att alltid tycka samma sak. Det handlar om en vilja att få det att fungera tillsammans med en rad kompromisser från bådas sida.

Kräftan 21/6-22/7

Du umgås mer med familjen och mindre med dina vänner just nu. Du har insett värdet av att ha en tajt sammansvetsad familj som kan hjälpa och stötta, särskilt i tider som dessa. Du har också insett att vissa personer i ditt liv har medfört negativ energi och det är något som du vill få bort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just ju är du väldigt barnslig. Du lever mycket på impuls och fattar många ganska omogna beslut. Det hjälper inte att det är vårkänsla i luften. Vår för Lejonet är som kattmynta för en katt. Du blir hög på känslan av frihet som våren för med sig och det gör att du blir ännu mer spontan och obetänksam.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag som kan ta en oväntad utveckling. Du har en positiv känsla i kroppen och det vill du ha kvar så du försöker att vara lite spontan, något som inte rimmar med Jungfruns personlighet. Trots att det är ovant att göra saker på impuls så är det också en ganska härlig känsla.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen lite som den kommer. Är det vackert väder så slåss du gärna vid grillplatserna eller strövar lite i skogen. För dig är det skönt att inte ha några särskilda planer eller måsten den här dagen. Du övar dig på att gå upp mer i nuet.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under lördagen försöker du resonera med en vän om en känslig fråga. Du vet att du måste våga lyfta det här samtalsämnet, men samtidigt är du oroad för vilken utveckling det kan ta. Du orkar inte med mer problem i ditt liv just nu.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om en personlig utmaning. För dig är det viktigt att få den saken uträttad även om det samtidigt skrämmer dig eftersom du då måste öppna upp dig och bli sårbar. Skytten gömmer sig gärna bakom en glättig mask av att allt är bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att försöka förstå varför en person har agerat som hen har gjort. Du kan se en väv av bakomliggande orsaker, men för att verkligen förstå måste den här personen öppna upp sig och frågan är om hen klarar av det just nu. I övrigt en mysig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du klarar inte av motgångar just nu. Det har varit för mycket den senaste tiden som har blivit inställt eller framflyttat. Idag när du får ytterligare ett besked av något som skjuts fram så blir du ordentligt upprörd. Du behöver en paus från allt och du behöver få komma bort.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trög i starten den här lördagen, men när du väl sätter igång så går det riktigt bra. Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop den här dagen så se till att utnyttja den på rätt sätt. Du får en fin komplimang av en beundrare.

Annons