Söndag 7/3

07 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en bra och ganska produktiv dag. Du inser plötsligt hur mycket du har att göra och när du väl sätter fart så går det undan. Väduren drivs dessutom av Mars och det ger dig extra energi och vilja just nu. Eftermiddagen blir inte som du förväntat dig, men den blir riktigt bra ändå.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen passar du på att organisera och fixa i hemmet. Du njuter av att kunna röja. Oxen är inte lika sentimental som många andra tecken utan kan frigöra sig från minnessaker om du tycker att det är nödvändigt för att skapa ett harmoniskt hem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir irriterad på en vän som inte kan hålla sin del av ett avtal. Ni har flera gånger lovat varandra saker och hen har flera gånger svikligt det här löftet. Kanske är det på tiden att du inser att hen knappast prioriterar er två i sitt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om personliga mål och om att lägga upp en plan för nästa vecka. Du verkar ha en hel del utmaningar under kommande period och du försöker förbereda dig mentalt för dem. Under eftermiddagen får du möjligheten att be en vän om ursäkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland kan du vara både bra snabb och målinriktad något du visar prov på idag. Du har insett att du helt glömt bort något som du skulle vara klar med den här veckan och nu måste du skynda på om du ska hinna. Du får oväntad hjälp av en släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Du gillar att argumentera och verbalt slåss för något som du tror på. Idag får en vän eller bekant smaka på den här sidan av din personlighet. Du ger dig inte utan du vill till varje pris bevisa att du har rätt i det du säger.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen försöker du ta det lite lugnt, men det är inte så enkelt eftersom du har så mycket som du borde hinna med. Du har varit dålig på att planera dina måsten den senaste tiden. Du har inte riktigt haft orken att tänka långsiktigt, men idag har du inget annat val än att planera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på väg att nå dina mål och det gör dig ganska nöjd. Det enda som irriterar dig är att resan hit har varit lite väl enkel och du undrar om du satt ribban för lågt den här gången. Var glad för att du nått hit och fundera inte så mycket på det som kunde vara.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite trött idag och det beror på att du ligger vaken sent om nätterna och grubblar över saker som du ändå inte kan påverka. Om du inte kan somna bör du göra något produktivt eller ta en promenad, det hjälper inte att ligga och vrida och vända sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag fokuserar du på jobbet fast du är ledig. Du har vissa mål som du planerar att nå i nästa vecka, men för att komma dit måste du vara väl förberedd. Dina kollegor är väldigt imponerad av din självdisciplin just nu. På kvällen tar en person kontakt med dig och det överraskar dig positivt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något avvaktande över dig den här dagen. Du är irriterad på en familjemedlem för du tycker att hen är egoistisk och du är irriterad på dig själv att du inte orkar stå upp mot den här personen utan att du accepterar hens beteende.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ha flyt och om att ödet verkar arbeta på din sida för en gångs skull. Saker som du planerat bli av och det gör dig extra glad i tider som dessa. Idag får du även möjligheten att imponera på en person som du själv beundrar.

Annons