Tisdag 9/3

08 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du svårt att acceptera att en vän vill vara för sig själv. Ni har kommit överens om att ni ska ses, men personen ifråga har haft så mycket den senaste tiden att hen behöver få vila upp sig utan att träffa någon. Viss kan du bli besviken, men inte arg.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite stressigare än du trodde när du planerade den. Du har en del saker kvar från förr veckan som du måste hantera, men tack vare hjälp från en chef och lite sunt förnuft lyckas du hitta en bra balansgång mellan högt tempo och lagom mycket stress. Kvällen bjuder på en hel del skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig oroad över att en person inte når fram till sin vän med sina bekymmer.. Du har länge tyckt att deras relation är lite skev, men samtidigt vill du inte lägga dig i eftersom det inte rör dig personligen. Idag lyfter du ändå dina tankar med dina vän och den reaktion du får är anmärkningsvärd.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant tisdag med en twist. Det handlar om att göra rätt, inte bara av moraliska skäl utan även av ekonomiska. Idag inser du att det som du hela tiden strävat efter att uppnå för att du tycker är rätt också har en gynnsam ekonomisk aspekt som gör det enklare för dig att bli motiverad.

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i saker som rör din hälsa. Du har slarvat både med det du stoppar i dig och med hur mycket du rör på dig den senaste tiden. Lejonet är en fysisk person och du kräver mer träning än många andra tecken för att hålla dig i fysisk och psykisk form. Idag gör du upp en plan för framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lite förvirrande eftersom du tvingas samarbeta med en person som har en vision om sig själv att vara väldigt praktisk men i verkligheten är hen helt tafatt. Du vet inte hur du ska få den här personen att blir lite mer realistisk när det kommer till sina egna förmågor.

Annons

Vågen 23/9-22/10k

Tisdagen handlar om att försöka undvika att kliva en vän på tårna. Hen är väldigt känslig vilket gör det svårt att inte säga eller göra något som sårar hen. Varken kritik eller uppmuntrande feedback tas emot på ett bra sätt. Här gäller det att väga sina ord på guldvåg.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att driva en fråga framåt. Det är inte så enkelt eftersom det finns så många olika intressen som bevakar just det här problemet. Det gäller att hitta en medelväg som passar de allra flesta och som garanterar att du får det stöd du behöver.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att tänka framåt. Var inte rädd för att planera bara för att saker kan bli inställda. Så som livet ser ut just nu är den en faktor du får räkna med, men framtiden är alltid oviss och ibland kan man ha tur och dina planer går i lås. Om du slutar tänka framåt så blir det lite som att ge upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Du känner dig lite ledsen för en väns skull när du får höra att något hen sett fram emot inte kommer att bli av. Själv är du mer pragmatisk än din vän och även om du har långsiktiga planer så räknar du inte med någonting för att slippa bli besviken. Kvällen handlar om en spirande vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du testar på ett område som egentligen inte är inom ditt vanliga arbetsfält. Du tycker det är kul att utmanas att testa nya saker och du är både entusiastisk och engagerad. En kollega söker upp dig för att få ett praktiskt råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig den men den kanske till och med blir ännu bättre än det du förställt dig. Du har energi från Solen och en målmedvetenhet från Väduren som gynnar dig i nästan allt du tar dig för.

Annons