Måndag 8/3

08 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att fundera över den här måndagen. Det som kändes solklart i förra veckan är inte lika självklart idag och det gör att du måste prioritera om saker i ditt liv. Det här är en nyttig läxa för Väduren. Du har en tendens att vilja stampa på utan att stanna upp och reflektera över livet.

Oxen 20/4-20/5

Du är tröttare än du vill medge den här måndagen och inledningen blir både stökig och slitsam. Framåt lunch börjar du få kontroll och saker ser genast bättre ut. Under eftermiddagen avslutar du de sista sakerna som du måste hinna med den här dagen, resten skjuter du upp till tisdagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja att komma vidare i ditt horoskop, du vill utvecklas och förbättra dina talanger. Idag får du en unik chans att göra en uppdatering på de kurser och utbildningar som du kan ta del av det här året. Det är bra att utvecklas men försök att vara realist och se vad du hinner med.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du blir besviken på en vän som inte ställer upp på dig trots att ni lovat att finnas därför varandra. Du trodde att det var en självklarhet att hen skulle göra samma sak för dig som du gjort för hen. Under eftermiddagen väntar nyheter om en släkting.

Lejonet 23/7-22/8

Du är nervös inför ett förhör eller test av något slag. Vanligtvis brukar Lejonets intelligens och snabba uppfattningsförmåga säkerställa att du klarar de flesta utmaningar, men idag har du slarvat med förberedelserna och du vet att det finns en risk att misslyckas.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du får möjligheten att vara lite mer kreativ än du brukar. Idag kan du ta ut svängarna både när det gäller ditt arbete och ett projekt i hemmet. Dina idéer är både många och färgstarka så utnyttja den här positiva influensen från Månen till att sätta lite färg på din vardag.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du tänka praktiskt, men det är inte din starkaste sida. Du har så många olika idéer att det är svårt att sålla bland dem och plocka ut russin ur kakan. Kanske borde du bolla dina tankar med en vän som är lite mer strukturerad.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en möjlighet att du dyker upp på precis rätt plats i rätt tid idag för att bli erbjuden en unik chans. Ödet tycks spela dig i händerna så försitt inte den här möjligheten utan nappa på det erbjudande som du får.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att du inte ska låta dig bli provocerad av en vän och hens inställning till livet i allmänhet. Den här personen är rätt så uttråkad och tenderar att se allt genom ett nattsvart filter. Om du får goda nyheter bör det här inte vara den första person du berättar det för.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att fokusera på något som du kan tycka är svårt. Genom att utmana dig själv på det här området så växer du och blir tryggare i att jobba med saker utanför din bekvämlighetszon. Kvällen handlar om personlig framgång.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir rörig och lite jobbig. Du provoceras av en chef som har en massa åsikter med inga konkreta lösningar på de problem som uppstår. Helst skulle du vilja be din chef att ta ett steg tillbaka, men med tanke på hierarkin kan det vara svårt att säga ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir ganska trött på dig själv idag. Du vet att du kan vara väldigt förvirrad och glömma saker, ändå är du för lat för att skriva ned de viktigaste sakerna som rör den här dagen. Resultatet blir att du glömmer något som är så viktigt att du måste lösa problemet omedelbart när du kommer ihåg vad du glömt.

 

Annons