Onsdag 10/3

09 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir lite roligare om du bara försöker se mer positivt på de utmaningar som kommer din väg idag. Om du inte ens försöker så kommer du inte att lyckas, det mesta handlar om din grundinställning till utmaningen. Kvällen handlar om en idrott.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig och kreativ. Du försöker verkligen att göra det där lilla extra både för din egen skull och för din familjs. Det finns värme och en massa omtänksamhet i ditt horoskop och alla i din närhet får möjligheten att uppleva den sidan av din person.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir entusiastisk och vill så mycket, men när det väl ska sätt igång så rinner motivationen av dig. Det här är en combo av våryra och vårtrötthet. Du får en massa idéer och inspiration just nu, men du har inte riktigt orken att genomför dina planer.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag som tar en annorlunda vändning. Det handlar om vilja och om förmåga och om att kombinera de båda tillsammans. Idag får du en fin komplimang av en vän och den gör dig lite extra glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det ligger en massa intriger runt om ditt tecken just nu. Vissa har du medvetet skapat själv för att få något att hända medan andra drama står dina vänner för. Just nu verkar du dra till dig dramatik och problem. Det här är en övergående påverkan.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen vill du vara ifred, men det verkar vara svårt. Någon kretsar kring dig och den här personen är väldigt svår att bli av med. Hen beundrar dig mycket och hen vill vara när dig hela tiden. Du upplever hens uppmärksamhet som både smickrande och lite jobbig på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att sätta upp konkreta mål utan att för den sakens skull tumma på dina visioner. Det här blir en fin balansgång, men som tur är så är du en mästare på jämvikt. Du vet precis hur du ska balansera upp den här dagen för att den ska bli härlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är tröttare än du vill medge för dig själv. Du driver på dig själv och lyssnar inte på din kropp vilket kan komma att straffa sig senare i veckan. Det bästa är om du skruvar ned tempot och tar en sak i taget istället för att jonglera med många bollar i luften samtidigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska medioker onsdag där du kämpar med en uppgift som du måste bli klar med. Även om du får hjälp kommer du bli sen eftersom du är ute i sista minuten. En kollega har något som hen vill visa dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du rusar på den här dagen utan att tänka dig för och det finns en risk att du begår några smärre misstag. Det här är saker som du kan rätta till, men det är förargligt eftersom det tar onödig tid i anspråk. Kvällen blir inbjudande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du driver på din chef för att få hen att fatta ett beslut. Hen är någon av de veligaste personer som du har haft möjligheten att arbeta med. Du har insett att du måste vara den drivande kraften om något ska bli gjort.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på överraskningar och roliga upplevelser. Det blir en härlig onsdag och en ännu härligare onsdagskväll.  Det finns en massa energi och en massa kreativitet i ditt tecken de närmaste dagarna så utnyttja den väl.

Annons