Torsdag 11/3

10 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att göra den här torsdagen, mer än du tänkt dig. Vissa saker ändras och du tvingas att planera om både i arbetet och på fritiden. Eftermiddagen handlar om att lyssna och ta in information, något som du vill bli bättre på.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget du kan göra för att hjälpa en vän som hamnat i trubbel. Den här personen har en förmåga att försätta sig i svåra situationer och du har alltid funnits därför att hjälpa till. Av geografiska skäl är det omöjligt för dig att bistå med fysisk hjälp, men du kan alltid komma med råd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen försöker du att rådgöra med en kollega för att kunna utnyttja vissa tillgångar bättre. Du inser att hen är lika vilsen när det gäller det här området som du är. Båda söker upp en tredje person som ni inte jobbat ihop med förr och hen visar sig vara en värdefull tillgång.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lite stressig och det beror på att du till stor del att skjutit upp en ganska långtråkig uppgift som du måste ta itu med idag. På sista tiden har du hamnat i en negativ spiral där du undviker vissa saker till det är så sent att du måste slarva igenom dem för att hinna med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen pressar du en vän på information om en viss person. Det här är någon som varit i dina tankar n längre tid, men ni har inte kommit varandra särskilt nära trots att du hoppats att det skulle bli så. Nu vill du veta mer om hen för att se om hen verkligen är den du tror hen är.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland kan din envishet göra så att du hamnar i trubbel men idag så är den din största tillgång. Långt efter att alla andra skulle ge upp ett projekt fortsätter du att försöka och det är till slut din vägran att slänga in handduken som ger dig resultat.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra start på den här dagen. Du är pigg och har mycket energi. Allt eftersom dagen går börjar du känna dig tröttare och mindre motiverad. En bidragande faktor till din brist på energi kan vara dina matvanor. Det här är ett område du borde se över.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite vresig den här torsdagen. Vissa planer som du har blir inte alls så som du hoppats och det gör dig frustrerad. Du vet att du satt ditt hopp till en mängd yttre faktorer som du inte kan påverka, men på något sätt räknande du ändå med att saker skulle gå din väg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en vilja att be om ursäkt i ditt horoskop, men samtidigt är du väldigt stolt och har svårt att ta första steget mot en försoning. Du vet att du delvis provocerade fram den här situationen som du nu befinner dig i men det tar på din stolthet att medge att du gjort fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra och produktiv torsdag där du till och med får göra en lite oväntad utflykt som livar upp. Du känner att du får både energi och glädje av den här dagen.  På eftermiddagen får du ett besked som kan bli avgörande för de närmaste månadernas planering.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en ovilja att samarbeta med en viss person som det ställer till problem på jobbet eftersom ni har arbetsuppgifter som skulle gagnas av ett samarbete. Det handlar om att hen alltid tar åt sig äran av varje framgång vare sig det är hens eller någon annans.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite uppgiven den här torsdagen. Inget blir riktigt som du planerat och även om du har trevligt den här dagen så är du frustrerad över vissa saker som du måste ställa in. En vän hör av sig med goda nyheter och det piggar upp för stunden.

 

Annons