Lördag 13/3

12 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns vissa saker som du borde fundera över den här lördagen. Det är ett beslut som du gått och skjutit på eftersom du varit så osäker på framtiden, men nu börjar tiden för det här beslutet rinna iväg. Kvällen handlar om vänskap och om att lita på människor.

Oxen 20/4-20/5

Det blir svårare och svårare att beräkna vissa kostnader på arbetet. Oavsett om det är du som sköter kalkylerandet eller om du har en chef som gör det så påverkas du dagligen av de beslut som fattas. Idag får du ett efterlängtat besked som kommer att underlätta fram över.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget du kan säga eller göra för att förändra din väns beslut så lev med det. Det ligger i din natur att vilja lägga dig även innebär det rör områden som du inte har att göra med. Dagen handlar om att ge din vän det förtroende och den frihet hen behöver för att gå sin egen väg.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska frustrerad idag. Du har upptäckt en hemlighet som en nära vän har undanhållit dig och det gör dig besviken. Du kan inte förstå varför din vän ansåg det nödvändigt att hålla det här hemligt. Det kan ha att göra med att du inte är den bästa på att hålla tyst även om du försöker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen passar du att vara utomhus så mycket vädret tillåter. Det blir en energirik och härlig dag där du får chansen att visa vad du går för. Kvällen handlar om att du måste tänka bort en viss person under en ganska lång tid framöver. Omständigheterna gör att ni inte kan träffas.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett ovanligt starkt driv när det kommer till din ekonomi just nu. Du vill gärna upprätta sparande, göra budgetar och titta på olika utgifter. Idag ägnar du en stor del av din dag åt att planera inför den kommande våren.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir kanske inte allt du hoppats på men den blir mysig och väldigt lugn. Du får möjligheten att vila upp dig ordentligt den här dagen. Kvällen handlar om familjen och om ett gemensamt beslut som ni måste fatta.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen ägnar du till stor del en hobby, gärna utomhus om det går. Du uppskattar frisk luft eftersom det får dig att fokusera bättre. Idag slår du någon form av personligt rekord och det är du väldigt nöjd med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

En vän är trött på att ni aldrig hittar på något när ni ses. Er vänskap har kommit så långt att ni tömt ut alla ämnen att prata om och nu blir hen rastlös av att bara spendera tid tillsammans utan att ha någon aktivitet. Själv tycker du det är mysigt med dessa långa, aktivitetslösa dagar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lite annorlunda lördag där du fokuserar på saker som rör både arbetet och en hobby. Du har dina mål och du har skaffat dig redskapen för att nå dem. När väl Stenbocken slagit in på en bana så är hen nästan omöjlig att hindra. Kvällen handlar om en förälskelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och produktiv lördag där du förenar nytta med nöjde. Du får chansen att gå igenom gamla minnen, kanske i form av kort eller något liknande. Samtidigt som du låter dig svepas bort till enklare dagar så skapar du ordning och reda hemma. Kvällen handlar om god mat och gemenskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gör kanske inte så mycket den här lördagen men du umgås med familj eller nära vänner vilket ger dig en positiv energi. Du mår bra av att ha de här personerna omkring dig och det krävs egentligen inte så mycket aktivitet för att du ska känna dig lycklig.

Annons