Söndag 14/3

13 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en aktiv söndag som går fort. Det var länge sedan du hade så här roligt utan att egentligen röra dig så mycket från dina hemtrakter. Under dagen får du höra ett riktigt underhållande och smaskigt skvaller.

Oxen 20/4-20/5

Det finns ovanligt mycket energi i ditt horoskop den här söndagen och du gör det lilla extra som krävs för att ta dina projekt till nästa nivå. Just nu finns det ingen hejd på din kreativitet och på din skaparlust. Kvällen kretsar kring familjen och kring gemenskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite nöjd i hemlighet när det går fel för en släkting. Hen har en förmåga att ständigt kliva dig på tårna och du är lite trött på hens egoism. Idag tvingas din släkting att planera om något och det gör dig väldigt skadeglad. Det känns lite som att Karma spelar dig i händerna.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en del att göra den här söndagen och du ser till att hålla ett rätt så högt tempo genom hela dagen. För dig är det viktigt att hinna med allt som du planerat eftersom att annars blir nästa vecka så mycket stressigare. För en gångs skull är du ute i god tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en person som du tycker väldigt mycket om men som du av någon anledning aldrig träffar. Hen och du har gått skilda vägar men hen är ständigt i dina tankar. Det är ovanligt för Lejonet att inte kunna släppa en relation och gå vidare, men det går inte. Gör något åt saken istället.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en positiv energi i ditt horoskop just nu och den hjälper dig att inte bli arg eller frustrerad varken på läget generellt eller i ditt liv personligen. Oavsett vad som händer just nu får du energi av ljuset. Du är ute mycket mer och du startar upp flera goda vanor.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en harmonisk söndag som du till stor del ägnar åt en hobby. Du fokuserar på dig själv just nu och på ditt eget välmående vilket är bra för dig. Det var länge sedan du tillät dig att vara så egoistisk i ditt tänkande som du är idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant och lite annorlunda söndag. Det bästa är om du släpper på stoltheten och låter någon annan få styra över den här dagen. Det gör dig gott att bara följa med strömmen och anpassa dig till den rad av händelser som passerar i din väg. Du behöver lära dig att släppa på kontrollen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn söndag som du till stor del ägnar åt att göra väldigt lite. Du orkar inte ta tag i den hög med projekt som du har liggande. Faktum är att du blir stressad bara av att tänka på allt som du borde göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en fysiskt utmanande och rolig dag. Du ägnar den här dagen åt att testa dina gränser, finslipa vissa tekniker och åt att briljera inför andra utan att ens veta om det. Du väcker beundran hos mer än en person idag. Kvällen handlar om familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant och ganska annorlunda söndag där du antingen tvingas boka av eller boka om en aktivitet som har med släkten att göra. Du inser att en släkting har en förmåga att agera ganska egoistiskt och det är något som du väljer att markera emot idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu låter du familjen komma i första rummet och all annan bekantskap får vänta eller komma i andra hand. För dig är det viktigt att ta dig tiden att umgås med dina nära och kära. Kvällen handlar om en fysisk utmaning av något slag.

Annons