Måndag 15/3

14 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir aktiv och ganska intensiv. Du tvingas ta itu med något som du skjutit upp eftersom du inte orkar tänka på det. Under dagen får du värdefullt stöd av en kollega som kommit längre inom det här området än vad du har gjort.

Oxen 20/4-20/5

Du är tröttare än du vill medge den här måndagen men du ser ändå till att hålla ångan uppe. Genom att inte tänka så mycket på hur trött du är utan fokusera på att få saker gjorda är du ovanligt effektiv trots allt. En kollega har lite dåliga nyheter som sin personliga situation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är frusterad på att inte kunna göra det du vill idag. Du känner dig bakbunden och hämmad vilket gör dig irriterad. En kollega råkar säga fel sak vid fel tillfälle och får känna på din ilska trots att hen egentligen inte gjort något direkt fel.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant måndag som kräver mer av din förmåga att fokusera än du har just nu. Du försöker verkligen, det gör du, men dina tankar tenderar att fladdra hit och dit och du glömmer bort vad det är du borde koncentrera dig på. Jobbar du hemma är det här extra påtagligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Du jobbar av en del måsten samtidigt som du faktiskt kan testa på lite annorlunda och roliga uppgifter. Idag är du gärna utomhus en del, särskilt om det är fint väder. Känslan av vår i luften ger dig den energi du behöver för att orka tänka framåt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om konkreta mål och om mer bildliga visioner. Du försöker förena en idé med något mer praktiskt och det går över all förväntan. Just nu får du kreativitet från Månen och struktur från ditt eget tecken. Kvällen bjuder på ett roligt men slumpartat möte.

Vågen 23/9-22/10

Du springer på den här dagen utan att stanna upp och det kan ställa till problem för dig långsiktigt. Du borde ta en paus och fundera på om den väg du slagit in på är den rätta för dig. Du har så mycket att vinna på att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att jobba praktiskt och om att hantera människor, något som inte alltid är din starkaste sida. Du tycker du har lätt för att ta alla möjliga individer, men när du väl stöter på konflikter reagerar du antingen med frustration eller med ilska.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan du vara charmen själv och det är du idag. När du är på det här humöret är du helt omöjlig att motstå. Det finns så många sidor som är tilltalande i din personlighet och idag lyfter du fram det bästa av dig själv. Helt omedvetet lyckas du förtrolla en kollega som inte kan sluta tänka på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är okej att göra fel, särskilt när felet visar sig vara ett riktigt beslut långsiktigt. Ibland kan något bli helt rätt fast det började tvärtom. Idag får du också möjligheten att visa vad du går för i ett litet mer officiellt sammanhang. Kvällen handlar om starka känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lyssnar mycket på en chef för att se om hen verkligen inte har något att bidra med och du inser att du står fast vid din åsikt. Det här är en av de mest omständiga, jobbiga och inkompetenta personer som du arbetat med. Du vet inte hur du ska hantera den här personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en händelserik och rolig måndag att se fram mot. Du har energi och en massa idéer som du kan utnyttja så länge du inte tar ut svängarna för mycket. Ditt största problem är att när du är inne i en kreativ fas så ser du inga hinder utan bara kör på.

 

Annons