Onsdag 17/3

16 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en bra dag om du vill få små saker uträttade utan att behöva stressa. Det finns ett lugnt tempo över den här dagen. Under kvällen dyker en person upp som du inte har sett på länge. Det blir ett kärt återseende.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du hinna med flera olika saker och det går ganska bra. Du har ett relativt högt tempo i ditt tecken just nu och du har mer energi än vanligt. Kvällen handlar om att våga pressa dig lite extra. Ibland kan både press och stress vara sunt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en ursäkt för varje misstag som du gör idag och det retar upp en kollega. Hen tycker att du borde stå för dina misstag istället för att skylla på någon annan eller på omständigheterna. Kvällen handlar om att motivera sig själv att göra det lilla extra.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns så mycket du skulle kunna åstadkomma om du bara kom igång, men det är just det som är problemet. Just nu är din startsträcka ovanligt lång. Du har svårt att överhuvudtaget få något gjort om du inte bli tvingad. Det här är en påverkan som snart går över.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inga dåliga frågor bara dåliga svar. Tänk på det när du inte vågar ta upp ett ämne för du är rädd för att framstå som korkad. Det enda sättet att lära sig är att våga söka efter den kunskap som du behöver. Idag får du möjligheten att vidareutveckla ett intressant område på ditt arbete.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite reserverad mot en ny kollega. Hen är charmig, social och tar alla hen möter med storm, därför blir du lite extra på din vakt. Du tror alltid att den här typen av personer har en hemlig agenda. I det här fallet har du inte helt fel, din nya kollega har ett visst mål i sikte, men det är inte det du tror att det är.

Vågen 23/9-22/10

Du har en ganska kaxig attityd just nu och den kan både imponera och irritera de personer som du stöter på. Egentligen är det viktigaste att du har ett starkt självförtroende eftersom det hjälper dig att nå dina mål, vad andra tycker om dig kommer i andra hand.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen försöker du att nå ett delmål, men du är längre ifrån det än du trodde. Bli inte allt för besviken om du inte når hela vägen fram. Det kommer en ny dag imorgon om med det en ny dag att nå dina mål. Kvällen handlar om värme och om närhet.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite kylslagen mot en vän. Du tycker att hen har varit väldigt ouppmärksam mot dig den senaste tiden och det gör att du vill straffa hen genom att vara kall. Din vän förstår ingenting. Ibland är det bättre att prata om problemen än att försöka tiga ihjäl dem.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir varierande och rolig. Du har många aktiviteter inplanerade och det finns en risk att du får styra om en del i ditt schema. Under eftermiddagen får du höra något som gör dig både glad och förskräckt på samma gång. Det här kommer att bli en rejäl utmaning för dig att sätta tänderna i.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i en massa trassliga relationer idag och det går ganska bra. Tänk på att vara ärlig och på att ha en rak kommunikation. Oavsett om du levererar bra eller dåliga nyheter så är det enklaste att inte linda in sanningen i ett försök att dämpa smällen. Kvällen handlar om framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ha siktet inställt på ett specifikt mål och om att nå det. För att komma hela vägen behöver du ha goda sociala färdigheter eftersom du behöver dina kollegors hjälp för att förverkliga dina planer.

Annons