Torsdag 18/3

18 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att ta risker och att räkna med att göra vissa fel men att du ändå kommer att göra rätt till slut. Det är en process där du lär dig allt eftersom du får mer erfarenhet. Den här dagen får du sällskap med en person du verkligen uppskattar.

Oxen 20/4-20/5

Det flyter på ganska bra just nu både privat och på jobbet. Ljuset ger dig mer energi och få dig att orka lite mer på kvällarna. Under torsdagen får du en uppgift som du tycker är både utmanande och intressant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lägger mycket energi på att irritera dig på saker som står utanför din makt att påverka. Det kan vara allt från dina chefer till den rådande situationen i samhället. Det är bättre att du fokuserar din energi på något som berikar ditt liv istället.

Kräftan 21/6-22/7

Du tror inte på ett rykte som du får höra men idag så blir du överbevisad bortom all tvivel. Du blir sårad och arg eftersom du känner dig lite förrådd. Du trodde aldrig att den här personen skulle agera på det här viset.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om en personlig utmaning och om att testa sina gränser. Det blir en ganska påfrestande men också väldigt lyckad dag. Kvällen bjuder på en överraskning, ett möte och om starka känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dig an en utmaning som ligger utanför ditt område men som det ser ut just nu får du hugga in lite både här och där på jobbet. Du är glad att ha något att göra och du bryr dig inte om att du är överkvalificerad för den här typen av uppgifter.

Vågen 23/9-22/10

Idag spyr du galla över en person som förpestar din vardag. Det kan vara en kollega, en chef eller en ytlig bekant. Allt hos den här personen irriterar dig. Det är sällan som Vågen känner en sådan ilska mot någon som du gör mot hen. Kvällen blir härligt och annorlunda.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska stillsam torsdag där du fokuserar på att göra få saker bra. Du vill skapa hållbara rutiner som du kan använda dig av oavsett om det är mycket eller litet tryck på ditt arbete. Kvällen handlar om kreativitet och om att ge uttryck till sina känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr att bli motbevisad och det blir du idag. Du känner dig lite kränkt över att ha fel, samtidigt så vill du inte erkänna ditt nederlag. Tänk på att det inte finns någon som alltid har rätt. Att ha fel är en del av livet som du kan lära dig mycket av. Kvällen handlar om relationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir både krävande och rolig på samma dag. Det finns lite sociala inslag den här dagen. Du verkar träffa personer som du inte ser så ofta nu för tiden och det ger ett trevligt avbräck i vardagen. Kvällen handlar om att bevisa precis hur motiverad du kan vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en livlig och lite annorlunda torsdag där intressanta arbetsuppgifter trängs med vardagliga problem Under den här dagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig. Hen får dig att känna dig speciell.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att inte bli sur när en kollega kör över dig. Du vet att det är den här personen stil, men det hindrar inte att du känner dig lite fånig som går på hens manipulation gång på gång. Kvällen handlar om vänskap och om att bygga upp ett förtroende.

Annons