Fredag 19/3

19 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du få med en kollega på en fest eller middag. Hen är charmen själv, men kan vara lite blyg när det kommer till människor som hen inte känner så bra. Du vill få din kollega att slappna av och blir lite mer bekväm med nya personer.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att blicka framåt och om att våga ta steget ut i det okända. Du får möjligheten att testa något nytt och annorlunda och det blir både utmanande och roligt på samma gång. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett problem som rör två kollegor. Deras brist på dynamik sinns emellan stör er övriga i ert arbete. Du försöker få de här personerna att inse att de tjänar på att hålla sams. Kvällen handlar om vänskap och om förtroenden.

Kräftan 21/6-22/7

Du ältar något som har hänt om och om igen. Det är bara att inse att du inte skulle agerat annorlunda om du stått inför samma val idag, samtidigt så vill du att allt ska vara som det var innan den här händelsen. Kvällen bjuder på både skratt och ilska.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen går fort och du har mycket att göra. Du kan vara väldigt målmedveten när du vill och det vill du idag. Du har ett behov av att få visa upp dig och dina talanger. Kvällen handlar om personliga utmaningar och om vänskap.

Jungfru 23/8-22/9

Du stressar för att hinna med och då är risken att du glömmer något viktigt. Du har planer för kvällen och du vill se till att komma hem i god tid så du hinner göra dig i ordning. Jungfruns kan vara ganska fåfäng när hen sätter den sidan till.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att gör obekväma men nödvändiga val. Du avskyr att bli pressad på ett beslut men idag har du inget val. I övrigt en ganska medioker men lugn dag. Kvällen blir mer intressant än dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du behöver helg. Veckan har varit både utmanande och jobbig, men nu känner du att du är på rätt väg. Du har en uppgift att genomföra under förmiddagen men i övrigt så handlar fredagen mest om att förbereda så du får en bra start på nästa vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir arg på dig själv för att du avslöjat en hemlighet för en person som bara inte kan hålla tyst. Du vet om att det är hens stora brist men ändå så öppnade du upp dig om dina mörkaste tankar. Kvällen kretsar kring familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en högst oväntad fredag. Du tycker att du har allt planerat in i minsta detalj, men några av dina vänner tycker att du borde komma ut och leva livet lit mer. Av någon anledning så dras du med in i en rad roliga äventyr och ett par ganska saftiga intriger. En bra fredag med andra ord.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir lite senare än du tänkt dig. Ett möte eller en uppgift drar ut på tiden och du kan inte avsluta den hur mycket du än försöker. Resten av fredagen handlar om drömmar om framtiden, om familjen och om ett gemensamt projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar ut på något som du borde ha sagt för länge sedan. Det handlar om ett förtroende av något slag som du nu inser att du måste bryta både för din vän och för de andra inblandades skull. Du tycker det är jobbigt att behöva svika ett förtroende även om det är för allas bästa.

Annons