Lördag 20/3

20 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen går alldeles för fort. Du ägnar dagen åt en aktivitet som du älskar. Det här är något som du periodvis tvingats avstå, men nu har du hittat en form som fungerar även som situationen ser ut just nu. Kvällen handlar om dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv men trevlig lördag där du hinner med både någon form av fysisk träning arbete och socialt umgänge. Det blir en ganska sen men väldigt rolig kväll där du får uppleva nya smaker och testa på någon ny form av underhållning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen håller du hårt på din värdighet när din integritet blir ifrågasatt. Du vet att handlat rätt både utifrån ett etiskt perspektiv och utifrån vinstsyfte så du anser att du blir attackerad utan giltiga skäl. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om en utgift, det finns något som du vill ha men som du i nuläget inte riktigt har råd med. Kanske borde du försöka spara istället för att handla på impuls. Det kan både komma reor och lite extra inkomst längre fram den här månaden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att spela cool när det kommer till en viss person. Du vill så gärna framstå som att du inte bryr dig, men ska sanningen fram är det precis tvärtom. Hen behöver bara be så finns du där direkt. Du har svårt att erkänna hur mycket den här personen fängslar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om utomhusaktiviteter och om att träffa människor som du saknat i ditt liv. Det blir en härlig dag och en ännu härligare kväll. Du får veta en hemlighet som du anat dig till men som du inte fått bekräftat.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och lärorik lördag där du får utveckla dina talanger inom många olika områden. Den här dagen försöker du visa hur du kan förena det praktiska med det estetiska. Kvällen kan bjuda på romantik.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen passar du på att vara utomhus så mycket som vädret och hälsan tillåter. Det finns en risk att du börjat bli sjuk. Du har känt dig lite hängig ett par dagar men du verkar inte ha några andra symtom. Glöm inte att lyssna på din kropp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara väldigt stolt och det är du idag. I vägrar att backa fast du inser att du valt en helt galen väg och att det bästa du kan göra är att erkänna ditt misstag. Det är där stoltheten kommer in i bilden, du begår hellre ett ännu större misstag än att erkänna ett du har fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen går i ett. Du ska hinna med både att utöva en hobby och att umgås med vänner. Däremellan klämmer du gärna in lite arbete. För dig är det viktigt att vara produktiv, särskilt i tider son dessa. Kvällen bjuder på fantastiska nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en person för att hen inte förstå hur fel hen har. Den här personen handlar enbart utifrån ett egenintresse och hen sätter alltid sig själv i första rummet, något som du avskyr. Kvällen blir fantastisk men väldigt sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får följa med på ett oväntat äventyr. Det är en ung släkting eller vän som drar med dig in i sina galna upptåg. Det här skapar en oförglömlig men väldigt intensiv lördag för din del. Kvällen blir lugnare än dagen.

Annons