Söndag 21/3

21 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du samla dina tankar. Ett besked av något slag gör att du plötsligt ställs inför ett val som du hoppats på att slippa. Det blir en del att fundera över. Tänk på att det här är ett beslut som du inte bör fatta utan att ha ventilerat dina tankar med din familj.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att göra både praktiska saker och om att ta det lugnt. Du försöker att vara lite snällare mot dig själv. Det kan innebära att du unnar dig en paus med en god bok eller att du har börjat träna. För dig är det viktigt att känna att du får tid till det du vill göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här söndagen fokuserar du på en plan för att börja spara pengar. Det kan handla om att ta ett extra arbete, att dra ned på vissa utgifter eller att helt enkelt lägga undan pengar direkt efter lön på ett låst konto. Du vill göra en större investering men helst utan att ta lån.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en logik i ditt beteende just nu även om din vän inte kan se det. Ditt humör pendlar väldigt mycket de här dagarna och på ytan är du nyckfull både i ditt sätt att agera och i dina känslor. För att förstå dig måste man tränga under ytan och in i känslor som går långt tillbaka i tiden.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en annorlunda och livlig söndag som du gärna spenderar utomhus om du kan. Du har många tankar och idéer just nu så det gäller att du omsätter dem från visionsstadiet till verklighet. Kvällen handlar om att bara ta det lugnt och samla energi inför kommande vecka.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv söndag där du fokuserar på att fåmycket gjort. Bor du i hus kan det röra sig om saker som har med tomten att göra. Det verkar som en stor del av dagens aktiviteter sker just utomhus. Under dagen kommer du på en lösning på ett knivigt problem.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga ifrån idag och det resulterar i att du tvingar dig själv att göra något som du egentligen inte har lust med. Det är din svaghet för en viss person som spelar dig ett spratt. När hen ber dig om något så kan du inte förmå dig till att säga nej.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att vara fokuserad och om att lära dig någonting nytt. Det här är en utmaning som borde passa Skorpionen eftersom det är både krävande och intressant på samma gång. Under eftermiddagen kan en ny kontakt bidra med inspiration.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn söndag där du fokuserar på att vila och bara hämta energi. Just nu är du trött från morgon till kväll och det beror på Solens position i förhållande till ditt tecken. Ett bra tips är att ta långa promenader. Det kan ge dig energi.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen flänger du både hit och dit men det blir ändå en härlig dag där du kan fokusera på ett intresse som du har. Du trivs bäst när du har tydliga mål i ditt liv och just nu har du byggt upp en väldigt konkret plan för 2021 som du följer till punkt och pricka.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget du kan säga eller göra för att ta tillbaka det misstag du begått. Fån och med nu är det bara att blicka framåt och att inte älta det som varit. På söndagen umgås du med en vän som du kan bolla dina tankar och idéer med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill få något ur världen men det innebär att du måste öppna upp dig och vara ärlig med dina känslor. Du känner dig inte riktigt redo för den typen av intimitet just nu. Kvällen fokuserar på en rolig aktivitet.

 

Annons