Måndag 22/3

22 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du funderar på hur du ska fråga en kollega om hen vill ses utanför arbetet. Ni är inte så nära att det är en självklarhet, men samtidigt så känner ni varandra väl utifrån er arbetssituation. Du vill inte att det ska bli stelt emellan er om hen inte vill umgås privat. Lita på din magkänsla att hen vill ses.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv men väldigt bra måndag. Dagen går fort och du får mer gjort än du planerat från början. Den här dagen lyckas du hjälpa en kollega med ett privat problem och det får dig att känna dig glad. Du gillar känslan av att kunna hjälpa andra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar om du ska vara ärlig, men din uppriktighet segrar över din rädsla för vad din vän ska tycka. Du vet att en sann vän kan ta dig både med din bra och dina mindre attraktiva sidor. Du litar på att den här personen är en sådan vän som klarar av dina mörkare sidor.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du ljuger en person rakt upp i ansiktet idag och du skäms inte ens lite för det. Det handlar om att du är övertygad om att du gör rätt i att skydda den här personen från saker som kan såra hen utan att hen kan göra något åt dem. Du anser dig bara vara en bra kompis som värnar om din vän.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inget ni varken kan säga eller göra för att en person ska förlåta dig och dina vänner. Ni svek hens förtroende och hen har ett väldigt långt minne när det gäller den typen av misstag. Du kan be om ursäkt, du kan till och med bli förlåten, men tro inte att hen glömmer det du gjort.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du begår ett misstag idag. Det handlar om din envishet igen. Du är så övertygad om att du har rätt att du inte ser det uppenbara fel som du är på väg ett begå. Enn kollega försöker varna dig, men du är inte alltid så bra på att lyssna till råd.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressantdag där du kommer en ytlig bekant lite närmare. Från början bli ni ihop parade för någon form av uppgift. Du känner dig tveksam till er två som parhästar men det visar sig vara en riktigt lyckad kombination.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg och besviken på en chef. Du trodde ni var överrens om något, men hen visar sig ha en helt egen agenda i det här fallet. Tänk på att välja dina samarbetspartners lite mer selektivt. Lita på din instinkt och att din magkänsla kommer att guida dig rätt.

Skytten 22/11-21/12

Du har ett dilemma som kan uppfattas som positivt. Du måste välja mellan två väldigt fördelaktiga erbjudanden, och det blir ett jobbigt val. I det här fallet kan du inte både ha och äta kakan hur mycket du än önskar att du kunde det.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fysiskt utmanande och produktiv dag. Du lyckas med att driva på dig själv lite till och det ger oanade resultat. Just nu beundrar en person dig i hemlighet inte bara för din mentala styrka utan för att hen upplever dig som en förtrollande person.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera en chef agerande idag. Du vet att hen bara försöker främja sina egna intressen, men du ogillar att det sker på bekostnad av andra. Du har aldrig varit den som armbågat dig fram, det är inte en talang som du uppskattar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en härlig dynamik i den här dagen. Redan från start känner du att det kommer att bli en bra måndag. Du är utvilad, pigg och har en massa nya idéer. Du möter en person som är en verklig inspiration och idéspruta. Hen ger dig en massa positiv energi.

Annons