Tisdag 23/3

23 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en tuff inledning på tisdagen men efter lunch så känns dagen betydligt lättare. Du verkar genomgå ett prov, en test eller en träning av något slag på förmiddagen och du ställer höga krav på dig själv för att du ska lyckas.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget du inte hinner med idag. Du är effektiviteten själv och du blir i smyg lite imponerad av din egen energi. På eftermiddagen får du testa lite nya saker och det tycker du är stimulerande. Kvällen handlar till stor del om en hobby.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att vara effektiv idag fast hela din kropp skriker efter att få ta det lugnt. Du känner att du den senaste tiden inte har levererat och det gör dig lite bekymrad. Kvällen handlar om en personlig utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar en dag sak i taget den här dagen och det är klokt eftersom du är ganska disträ och skulle ha svårt att hålla många bollar i luften samtidigt. Under dagen får du feedback på en uppgift som du avslutat i förra veckan. Du tyckeratt dig chef är lite onödigt petig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tvingar dig själv att hålla tyst fast det verkligen är svårt. Hel du vill protestera och visa hur missnöjd du är med det här beslutet men du inser att det knappast kommer att vara till din fördel. I det här fallet så agerar du på logik snarare än på dina känslor och det visar hur mycket du mognat.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lång men produktiv tisdag där du får chansen att testa lite idéer som du har. Du gillar friheten att kunna vara både spontan och väldigt strukturerad på samma gång. En kollega berömmer dig för dina idéer.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att visa sig stark även när du inte känner att du är det. Att kunna sätta upp en fasad utåt som döljer dina verkliga känslor är kritiskt för att du ska lyckas i det här projektet. Kvällen bjuder på varierande aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något lite beräknande över ditt tecken just nu. Mars placering gör dig ovanligt slug. Du tänker flera led framåt och du agerar efter en långsiktig plan. Under eftermiddagen får du ett råd som du inte bör bortse ifrån.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en härlig energi i ditt tecken just nu så ta till vara på den. Genom att vara både stark och fokuserad kan du lyckas där andra har misslyckats tidigare. Kvällen handlar om att vara ärlig i dina känslor och om att vara uppriktig mot din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite seg den här tisdagen och hur du än försöker peppa dig själv så har du svårt att komma igång. Du blir förvånad av det stöd du får av en vän. Hen ser hur trött du är och hen både säger och gör rätt saker för att du ska må bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara effektiv och om att sätta vissa personer på plats. Det finns en del kollegor som tar sig alldeles för stor frihet och du känner att det är upp till dig att markera när gränsen är nådd. Kvällen handlar om en personlig utmaning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du måste öva på din kommunikation. Just nu pratar du och din vän om varandra snarare än med varandra. Det är som om båda har svårt att lyssna på vad den andra vill säga. Kanske är det bättre att lyssna än att prata idag.

Annons