Onsdag 24/3

24 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen är det lugnt tempo på jobbet eller så är du till och med ledig. Det blir en bra dag där du får chansen att vila upp dig själv ordentligt. Kvällen handlar om att blicka framåt och om att våga ha stora drömmar.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en blandning av aktivitet och vila, av effektivitet och passivitet. Du njuter av att kunna sova lite längre den här dagen och du passar på att stöka undan saker som blivit liggande alldeles för länge. Har du möjlighet är du utomhus en hel del den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om förbud och hur du ska gå kring dem utan att direkt bryta emot dem. Du kan vara väldigt uppfinningsrik när du sätter den sidan till. Idag hittar du vägar att undvika att bryta mot reglerna samtidigt som du ger dig själv ett stort utrymme till fria tolkningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite besviken på den här dagen. Du hade höga förväntningar men onsdagen lever inte upp till dina drömmar. Mycket handlar om att de människor du vill spendera den här dagen med kanske inte kan komma ifrån, eller så är de krassliga eller helt enkelt inte på humör för den här typen av aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag driver du din omgivning till vansinne. Du är på ett väldigt skämtsamt humör och du känner inga direkta begränsningar för vad som är passande eller inte. Kvällen handlar om en hobby, en sport eller en utomhusaktivitet.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen försöker du sammanställa vad du lärt dig den senaste tiden. Du inser att du faktiskt snappat upp en hel del och att du är mer redo att möta nya utmaningar. Kvällen handlar om familjen och om ett internt käbbel mellan dig och en släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig lite utanför idag oh det är väldigt ovanligt för den sociala och omtyckta Vågen. Vanligtvis brukar du kunna hitta vänner eller i alla fall ytliga bekanta i de flesta sammanhang, men idag så klickar du inte med någon.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en vilja att förändra vissa saker i din vardag, men för att det ska kunna ske måste fler än du fatta det beslutet. Det här är inte något som du kan göra ensam. Oavsett om hela din familj, några vänner eller kollegor är inblandade så är du i behov av deras stöd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite hård i din bedömning av en annan persons agerande. Om du tänker efter så inser du att det finns en risk att du hade gjort på samma sätt om du stått inför samma val. Kvällen handlar omen vilja att komma framåt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite piggare idag och du tar dig an de uppgifter som du får med en förnyad energi. Det finns ett driv och en vilja hos dig som imponerar på flera chefer. Idag får du höra något som gör dig väldigt stolt och glad. Det handlar om att en person som du beundrar se de framsteg du gjort den senaste tiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska nitisk idag och det gör en kollega helt matt. Hen förstå inte hur du orkar hålla igång som du gör. Hemligheten bakom din energi är att du ser till att vila upp dig ordentligt mellan varven. Kvällen handlar om att planera sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg och besviken på en person som inte lyssnar på dig. Hen har vid upprepade tillfällen helt ignorerat de råd du gett. I smyg blir du lite glad när hen skjuter sig själv i foten. Även om du inte säger ”vad var det jag sa” så tänker du de orden om och om igen.

Annons