Torsdag 25/3

25 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du sikte på ett ganska långsiktigt mål. Du gillar att planera med både kortsiktiga mål och visioner som rör framtiden. Det ger dig en bra dynamik i din vardag. Kvällen handlar om brutna löften men också om ny, spirande vänskap.

Oxen 20/4-20/

Torsdagen blir väldigt bra. Den blir produktiv utan att du behöver stressa och alla du arbetar med är på gott humör. Det finns något nytt och friskt över den här dagen. Eftermiddagen bjuder på en härlig upplevelse.

 Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara ganska målorienterad och det visar du prov på idag. Du vet vad du vill och du tänker inte ge dig innan du nått ditt du planerat. En kollega hjälper dig gärna eftersom hen är så imponerad av din envishet.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen vill du gärna vara i centrum för en persons uppmärksamhet, men att vinna den personens gillande genom barnsliga upptåg är knappast något att rekommendera. Hen gillar din charm, men föredrar den lite mognare sidan av din personlighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trotsar ett förbud idag och är ganska nöjd med dig själv. Lejonet har en inneboende revolutionär som gärna tittar fram då och då. Nu har du rättat dig i ledet under alldeles för lång tid. Du behöver få utlopp för dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara så exakt som möjligt. Det här är uppgifter som borde passa Jungfrun som handen i handsken, men det verkar som om ett inflytande från Mars gör dig mer driven men mindre noggrann. Det kommer att bli en givande men ansträngande dag.

Vågen 23/9-22/10

Du har några åsikter som du bör hålla för dig själv. Du kommer märka under dagen att du varit väldigt snabb på att döma. Ibland kan det vara bättre att hålla ett öppet sinne, i alla fall mot de nya människor som du möter.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om kompromisser. Det kan vara svårt att hitta en medelväg när alla har så starka åsikter, men idag gör du ditt bästa för att inte bli irriterad. Du anstränger dig för att få ert samarbete att fungera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen har du chansen att imponera på en chef med lite av dina mer kontroversiella åsikter. Du tänker utanför ramarna och det uppskattar hen mycket. En väns plötsliga uppdykande får dig att inse hur mycket du saknat den här personen.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att pressa dig själv lite längre än du brukar. Nu när du har extra tydliga mål blir det enklare för dig att kräva det där lilla extra av dig själv. Du har en plan, inte bara för våren utan den sträcker sig långt in på höstmånaderna. Idag får du en fin komplimang av en mentor eller chef.

Vattumannen 20/1-18/2

Du anstränger dig för att vara korrekt och artig mot en person som provocerar dig väldigt mycket. Det handlar inte bara om vad hen säger eller gör mot dig, det handlar också om hur hen agerar mot andra människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om personliga utmaningar som du måste ta dig an. Du har skjutit på de här uppgifterna så länge som möjligt men nu har alla tidsfrister löpt ut så du har inget annat val än att sätta igång. Kvällen blir intressant.

Annons