Fredag 26/3

26 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är väldigt produktiv den här fredagen och du får mer gjort på kort tid än du nästan fått på resten av veckan sammanlagt. Kvällen ägnar du gärna åt en hobby. Det ser ut att vara något med fysiska inslag så som sport eller träning.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar verkligen fredagar och särskilt den här fredagen. Du njuter av våren, livet och av att få ge det där lilla extra på jobbet. Du vill visa att du har kreativa idéer och att du tänker framåt. Kvällen blir väldigt mysig och kretsar kring god mat och hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en anledning till att du bör vara lite avvaktande den här fredagen. Om du hoppar på ett nytt projekt för fort kan du komma att ångra dig när det dyker upp något ännu bättre strax efter. Ibland är tålamodet din bästa vän. Kvällen kan bli romantisk.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns alldeles för mycket intriger och drama i ditt liv just nu. Vissa saker har du själv orsakat, medan andra händelser sker av en slump eller med dina vänner som inblandade. Idag känner du dig trött på alla känslostormar. Det du vill ha är en skön och lugn kväll med familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del beslut att fatta under den här fredagen, men när du väl kommit till klarhet med vad det är du vill så går det andra av sig självt. Det blir en bra och givande dag. Kvällen kan bli överraskande på många olika sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd och det är bra. Om du viker dig idag kommer du antagligen ångra dig inom den närmaste framtiden. För dig handlar det lite om ett personligt val och om förmågan att stå på sig även om det blåser motvind.

Vågen 23/9-22/10

Du är rätt så trött idag men du tuffar ändå på av ren vana. På jobbet så kanske du inte presterar på topp, men du är där och gör det du ska. Ett förslag kan vara att styra av alla inbokade aktiviteter för kvällen och unna dig att bara ta det lugnt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en frihetskänsla i den här fredagen. Det är som om du haft en tung sten över ditt huvud men nu är den äntligen borta och du kan börja blicka framåt. Kvällen handlar om att vara öppen med dina känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du verkligen ingenting. Om du kan så kliver du inte ens upp ur sängen. Du är trött, både fysiskt och psykiskt. Det har varit mycket den senaste tiden och nu känner du ett behov av att få ta en paus från allt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har verkligen sett fram emot den här fredagen. Den blir en blandning av aktivitet och vila. Du har vissa måsten som du bör hinna med innan du tar kväll. På kvällen verkar du ha en hel del hemmamys inplanerat. Det kan vara allt från god mat till en bra film.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en lång resa framför dig den här fredagen. Det kan vara att du är på väg bort från ditt hemland eller så tar du bara en ganska lång biltur. Oavsett vad det är för äventyr du ger dig ut på så blir det en bra fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att försvara något som du håller kärt. Du är trött på att din vän ständigt klankar ned på den här saken, hobbyn eller personen. Du anser att om det är viktigt för dig så borde det vara viktigt för din vän.

Annons