Lördag 27/3

27 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen stöter du på ett visst motstånd när du presenterar en plan som du har. Du får höra åsikter som att du inte tänkt igenom ditt beslut, att det blir för kostsamt eller att tajmningen är fel. Här gäller det att argumentera för din sak.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen går i samma spår som fredagen. Du har en del aktiviteter inplanerade, men du försöker se till att inte behöva stressa på något sätt. Det blir en härlig dag och skön eftermiddag och en ganska sen men mysig kväll. Du tar verkligen vara på guldkornen i livet just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte borde tjafsa med en släkting, men ändå ger du dig in i den ena menlösa diskussion efter den andra. Det är som om du inte kan hejda dig själv. När det kommer till den här personen så vet hen precis vilka knappar hen ska trycka på.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn och skön lördag. Kanske till och med lite väl lugn för den lätt rastlösa Kräftan. Idag får du möjligheten att fundera över vissa val du gjort och vissa vägar du gått. Ibland är det bra att vara lite självkritisk. Se vad du kan lära dig av dina misstag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara aktiv, när du väl kommer ur sängen det vill säga. Det finns en risk att fredagskvällen blev alldeles för sen och då startar även lördagen senare än planerat. Du har alldeles för lätt att agera på dina infall istället för att hålla dig till dina planer.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara modig och om att våga sticka ut. Jungfrun trivs ganska bra i bakgrunden och föredrar att vara den som påverkar i det dolda. Idag har du ingenstans att gömma dig. Du har all uppmäsksamhet riktad på just dig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att komma ikapp i hemmet. Det är så mycket som halkar efter som städning, disk eller bara hemmafix. Idag har du chansen att ta igen lite. Tänk bara på att ta långa pauser och belöna dig för det jobb du gör, det är ändå helg.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ och informativ. Du upplever nya saker och ser nya miljöer. Det här är en bra dag att bejaka din konstnärliga sida. Du har ett öga för det extra ordinära så ta till vara på din talang att se skönheten i små ting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är nästan lika seg idag som igår, men chansen att du kommer utanför dörren idag är betydligt högre än igår. Det finns något som du lovat att göra, det kan vara ett extra arbete, eller att hjälpa en släkting med ett projekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om enkel lyx och om att bara ta det lugnt och hämta krafter. Idag unnar du dig att vara ledig från allt, både från arbete och från dina privata ambitioner. Dagen kretsar kring lyx, att unna sig det extra och att bara ha det bra. Kvällen blir lika mysig som dagen, men den kan bjuda på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång och väldigt skön dag där du är utomhus en hel del. Du får testa en ny hobby och du upptäcker hur kul den är. Eftermiddagen handlar mer om att ta sig från plats A till plats B än om att ha kul. Trots allt blir det en sen men lyckad lördag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du protesterar högljutt mot en väns lite manipulerande sätt. Det här är inte första gången hen har fått dig att göra något du egentligen inte vill göra. Du blir irriterad på dig själv att du ger efter så lätt. När det kommer till den här personen har du svårt att säga nej.

Annons