Söndag 28/3

28 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du möjligheten att återuppta en väldigt kär hobby. Det har varit ett sporadiskt deltagande i den här aktiviteten, men nu börjar det väldigt sakta krypa åt rätt håll. Kvällen blir förtrollande.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska seg men lugn söndag att se fram emot. All aktivitet de senaste dagarna har gjort dig lite matt. Trots det så passar du på att ta en promenad eller ägna en del av dagen till träning. Du känner att du behöver få röra på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag skämmer du bort någon som står dig nära. Det har varit en jobbig period, men nu väljer du att lägga det som varit bakom dig och börja blicka framåt istället. Kvällen handlar om något som en vän berättar i förtroende för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns lite mer energi i ditt tecken idag. Du har hämtat dig efter förra veckan och du vill aktivera dig. Frågan är om du inte kommit i ur fas med dina vänner, de vill vila när du vill hitta på saker att göra. Försök att aktivera dig på egen hand.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om brutna löften och om att du ibland ger upp lite för lätt, i alla fal när det kommer till relationer. Du orkar helt enkelt inte kämpa för något som du inte tror på till hundra procent. Kvällen blir minst sagt intressant.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen passar du på att vara utomhus en hel del. Det kan vara fysiska aktiviteter eller så njuter du bara av att det är vår i luften. Den här dagen kan bjuda på en spännande utflykt, det kanske rör sig om en visning av en bostad eller ett spontanbesök i en möbelaffär.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att erkänna att du gjort ett misstag. Du vet att den enklaste utvägen är att säga som det är, men din stolthet kommer emellan. Du vill inte att din vän ska få rätt i just den här frågan. Du är rädd att hen aldrig kommer sluta pika dig om hen får reda på vad som hänt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är nära ett delmål och det är du nöjd med. Du trodde inte att du skulle komma så här långt så snabbt som du gjort, men en kombination av jords envishet och din vanliga, eldiga personlighet har drivit på dig själv bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en dag där du försöker övertala din vän att göra något som hen inte är redo för. Du kan vara väldigt övertygande när du vill, men frågan är om du gör rätt. Genom att manipulera din vän kan du få hen att säga ja, men risken är att ni båda ångrar er på sikt.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen är det aktivitet som gäller. Det kan vara träning eller utomhusprojekt. Efter gårdagens vila känner du dig laddad för ett krävande slut på veckan. Du vill verkligen få ut det mesta möjliga av den här helgen. Idag får du ett ganska flirtigt sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i något som du skjutit upp under en tid. Det kan röra sig om ett projekt i hemmet eller något som har med arbetet att göra. Söndagen verkar även bjuda på en promenad och på lite aktivitet i form av någon slags träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir riktigt lat och skön. Du återhämtar dig den här dagen. För dig är det viktigt att få ladda batterierna inför kommande vecka. Ett ganska smaskigt skvaller lyser upp eftermiddagen. Det är alldeles för bra för att vara sant, du njuter av det du får höra.

Annons