Måndag 29/3

29 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen kräver ett och annat av dig. Det verkar vara en tidigare morgon än du är van vid och det rubbar hela ditt sätt att lägga upp dagen. På morgonen möter du en person som på något sätt får dig att må lite bättre. Hen har alltid den inverkan på dig.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du har en del planerande att göra den här veckan, men om du bara lägger upp arbetet rätt så kommer det gå smidigt. Det kan bli bekymmer med en kollega som är frånvarande. Det lägger mer av arbetsbördan på dina axlar, men just nu har du energi nog att tackla de flesta problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du resonera med en chef eller mentor. Du tycker att hen är alldeles för hård, men själv så upplever hen att hen bara är rättvis. Hen har aldrig varit den som har favoriter och det gör det svårare eftersom det inte finns några fördelar att vinna.

Kräftan 21/6-22/7

Idag krigar du för något som du verkligen tror på. Det är inte ofta man ser den här sidan hos Kräftan, men om du brinner för något eller någon så är du beredd att slåss för det eller hen. Et gammalt problem får en oväntad lösning den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite loj just nu. Det finns inget som riktigt triggar dig och det gör att du inte går inför ditt arbete lika helhjärtat som du brukar göra. Under eftermiddagen och kvällen får du höra lite udda nyheter. Det här kan bidra till en förändring i din vardag.

Jungfru 23/8-22/9

Du resonerar med en person som du egentligen inte tycker om, men som du måste lära dig att samarbeta med. Hen kan vara ganska snarstucken och väldigt egoistisk, något du har svårt för. Det ligger i Jungfruns natur att ta hänsyn till andra.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om små framgångar som på sikt kan leda till en större vinst. Det gäller att du inte tappar modet bara för att det inte sker några drastiska förändringar just nu. Kvällen bjuder på en hel del roliga upplevelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Även om du inte har friheten att göra vad du vill just nu så försöker du skapa frihet inom de begränsningar som råder. För Skorpionen är det viktigt att inte känna sig inlåst eller hämmad vilket kan svara svårt i tider som dessa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en försiktig optimism i ditt tecken just nu. Du satsar på bättre tider och du ser till att planera ordentligt för framtiden. När många omkring dig har svårt att tänka på morgondagen så är du redan på planer inför den kommande hösten. För dig är det viktigt att ha något att längta till.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bättre än du förväntat dig och då har du ändå rätt så höga förväntningar på den här dagen. Du känner dig fräsch och utvilad och du njuter av livet särskilt om du har möjlighet att spendera dagen tillsammans med kollegor. Kvällen blir krävande men kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har tagit åt dig av en kritik som du fått och nu arbetar du på att förbättra dina brister. Du är positivt inställd till den här typen av feedback så länge den varieras med uppmuntran och beröm. Idag möter du en fascinerande personlighet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite osäker på hur en person tänker. Det finns inget riktigt logiskt i hens sätt att resonera, men den här personen verkar inte se bristerna i sin egen argumentation. Det är svårt att diskutera med den här typen av individ eftersom inte ens bevis kan påverka hens åsikter.

Annons