Tisdag 30/3

30 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

För dig handlar dagen om att få ett projekt ur världen vilket låter enklare än det är. Du ska samarbeta med minst två eller tre personer till och de tycker inte att det finns någon anledning till att stressa, Deras inställning gör dig nervös.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att göra det lilla extra. Genom att planera framåt så kan du lägga upp arbetet ganska bra. Idag försöker du diskutera med en kollega om hur hen ska tänka angående den kommande veckan. Hen har en förmåga att bara göra, inte tänka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör den här tisdagen. Du har fått en komplimang som du kan leva på länge. Det är inte bara komplimangen i sig, det handlar lika mycket om vem det är som gett dig den. Det här var nog den sista du förväntat dig att höra något dylikt ifrån.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra men ganska intensiv tisdag. Det är mycket som ska hinnas med innan du kan ta påsk, lägg till att veckan är kortare än vanligt så får du en ekvation som inte riktigt går ihop. Kvällen handlar om din förmåga att medla mellan dina vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant onsdag där du utmanas på olika sätt. En chef accepterar inte din slöa attityd, men istället för att säga något direkt till dig så slänger han på dig den typen av arbetsuppgifter som hen vet att du tycker är roliga och svåra på samma gång. Kvällen handlar om ett löfte.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill unna dig en present till dig själv, men ditt problem är att du inte hittar något som du är sugen på att köpa. Kvällen handlar om att vara förnuftig och om att kunna acceptera ett nederlag även om det svider lite.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen vill du göra ditt bästa för att göra en kollega glad. Hen har varit lite grinig på sista tiden så du vill att hen ska känna hur uppskattad hen är. Något kommer i vägen för dina intentioner  din så fina tanke får helt enkelt vänta till en annan dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att resonera med personer som inte accepterar logiska argument. Idag stöter du på den typen av individ som mycket väl skulle kunna tro att både jorden är platt och att Solen kretsar kring Jorden. När det kommer till den här typen av människor är det bara att backa med värdighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du ilsken på en person som står dig nära. Hen har sagt eller gjort något som sårat dig. Du vet att hen inte menade något illa, men det hjälper knappast upp situationen. Skytten kan bli ganska hämndlysten när hen känner sig överkörd.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är du som planerar för veckoslutet och det är du som sitter på alla bra idéer. Dina vänner hakar på och accepterar att du tar ledningen utan att tveka. Det är en lite ovanlig känsla att vara den som styr. Kvällen går i samma anda. Du får frivilligt eller ofrivilligt ta på dig rollen som ledare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del saker som du ignorerar bara för att det är bekvämast så. Du orkar inte riktigt ta tag i den här problematiken just nu så därför så väljer du att inte tänka på det alls. Kvällen blir annorlunda men rolig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en anledning till att dina vänner inte vill samma sak som du. Än en gång är du lite väl impulsiv och det kan skapa en konflikt mellan dig och de personer som du står nära. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Annons